Technologie » Komputery

BPSC ułatwi realizację ocen okresowych

BPSC, dostawca systemów wspierających zarządzanie, poszerza ofertę w zakresie rozwiązań do zarządzania personelem o SOOP, funkcjonalność ułatwiającą realizację autorskich systemów ocen okresowych.

W wielu firmach są one realizowane „na papierze”, co wpływa na niższą skuteczność procesu. Nowe rozwiązanie BPSC można wdrożyć w dowolnej organizacji i dostosować je do indywidualnych potrzeb.

BPSC SA od lat oferuje systemy informatyczne wspierające zarządzanie personelem. Umożliwiają one m.in. realizację wieloaspektowej oceny pracowniczej - zarówno w obszarze kompetencji, efektywności, kwalifikacji, jak i osobowości. Nowe rozwiązanie BPSC ma nieco inne zadanie - zostało ono opracowane z myślą o tych firmach, które opracowały własny System Okresowych Ocen Pracowniczych i które dalej chcą go stosować, ale już nie w oparciu o przysłowiową „kartkę i ołówek”.

Czytaj całość artykułu tutaj: http://www.erp-view.pl/rozwiazania_hr/bpsc_ulatwi_realizacje_ocen_okresowych.html

openmediagroup