Dom » Nieruchomość

Budotex na targach DOM MIESZKANIE WNĘTRZE 2014

W dniach 1-2 lutego 2014 roku w Hali Stulecia we Wrocławiu odbyły się coroczne targi mieszkaniowe DOM MIESZKANIE WNĘTRZE, na których wrocławski developer Budotex zaprezentował swoją najnowszą inwestycję – Wille Słoneczniki.

Targi DOM MIESZKANIE WNĘTRZE przyciągnęły kilka tysięcy odwiedzających, nie tylko z samego Wrocławia, ale i całego Dolnego Śląska. Na tegorocznej edycji po raz pierwszy zastosowano innowacyjny układ przestrzeni targowej. Wystawców podzielono na kategorie: „Mieszkanie na start”, „Mieszkanie za miastem” czy „Mieszkanie dla rodziny”, co znacznie ułatwiło odwiedzającym wyszukiwanie ofert najlepiej dopasowanych do indywidualnych potrzeb. W samym centrum Hali Stulecia można było odnaleźć prezentację nowej, kameralnej inwestycji firmy Budotex, skierowanej do młodych rodzin – Wille Słoneczniki, której oddanie z pełną dokumentacją jest planowane na wrzesień 2014 roku.

Wyróżniające się swoim zielonym kolorem stoisko firmy Budotex cieszyło się dużym zainteresowaniem odwiedzających. Bezpośrednie spotkania z klientami są niezmiernie istotne dla dewelopera. Umożliwiają nawiązanie relacji z potencjalnymi klientami, a także prezentację oferty. Zlokalizowane na Krzykach osiedle o podwyższonym standardzie przyciąga potencjalnych klientów cichą lokalizacją i bliskością terenów rekreacyjnych – Parku Klecińskiego, zielonych terenów nad Ślęzą czy Toru Wyścigów Konnych na Partynicach. W każdej z ośmiu wolnostojących willi znajduje się sześć mieszkań 3-, 4- i 5- pokojowych z osobnymi kuchniami oraz aneksami kuchennymi, co gwarantuje ciszę i komfort mieszkania. W odpowiedzi na wysokie zainteresowanie ofertą deweloper zaoferował specjalną, limitowaną ofertę do 13% rabatu na wybrane mieszkania w inwestycji Wille Słoneczniki. Dzięki konsultacji i rozmowom z przedstawicielami firmy Budotex można było uzyskać szczegółowe informacje dotyczące konkretnych mieszkań.

Coraz więcej osób poszukuje cichego mieszkania typu willowego, jednak z dogodnym dojazdem do centrum miasta i ośrodków handlowych. Wille Słoneczniki to inwestycja łącząca kameralny charakter otoczenia z doskonałym dostępem do usług miejskich i Parku Handlowego Bielany. Dostrzegamy również rosnące zainteresowanie mieszkaniami o większej powierzchni. Dotyczy to osób zakupujących swoje drugie mieszkanie dla całej rodziny. Jest to z reguły przemyślany zakup z przeznaczeniem na dłuższe zamieszkanie, dlatego tak ważne jest połączenie zalet dobrej lokalizacji z wysokim komfortem mieszkania również w przyszłości – mówi Michał Trejgis, Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu.

Na targach, oprócz zapoznania się z ofertami deweloperów, odwiedzający mogli także zaczerpnąć porad ekspertów z wielu dziedzin. Można było między innymi  zbadać swoją zdolność kredytową czy dowiedzieć się więcej o warunkach i korzyściach wynikających z udziału w programie „Mieszkanie dla Młodych”. Nie zabrakło również fachowych doradców z zakresu trendów urządzania wnętrz.

Już na początku marca firma Budotex weźmie udział w kolejnym, dużym wydarzeniu branżowym: Targach Domów i Mieszkań, które także odbędą się we wrocławskiej Hali Stulecia. Wrocławscy deweloperzy z pewnością przedstawią odwiedzającym kolejne ciekawe oferty.

Więcej informacji na stronie: www.budotex.pl

E.C.H.O. Communications