Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Casting do produkcji filmowych w Galerii Grafitt

Już 27 i 28 stycznia w Galerii Grafitt odbędzie casting do najnowszych produkcji filmowych, reklamowych, telewizyjnych oraz teledysków. Na organizowane przez największą Galerię Twarzy w Polsce wydarzenie właściciel, firma ATV Group® zaprasza zarówno dzieci, młodzież, jak i osoby dorosłe.

Dla osób marzących o aktorstwie, przebywaniu w blasku fleszy czy na ekranach telewizorów organizowany w Galerii Grafitt casting to idealny moment, by spróbować swoich sił. 27 i 28 stycznia to okazja do przetestowania swoich umiejętności, przetarcia szlaków na nowej ścieżce zawodowej lub po prostu dobra zabawa.

Galeria twarzy zaprasza na oficjalny casting do najnowszych produkcji filmowych, reklamowych, telewizyjnych, teledysków itd. oraz do największej w Polsce Galerii Twarzy.
Właścicielem Galerii Twarzy jest ATV GROUP® - koncern medialny posiadający w swoich zasobach platformy internetowe związane z szeroko pojętą branżą filmową, reklamową i modelingową.

Co istotne, Galeria Twarzy współpracuje z firmami realizującymi zlecenia dla największych reklamodawców, reżyserów casting’owych poszukujących statystów, epizodystów i aktorów do swoich projektów filmowych i teatralnych, firmami zatrudniającymi hostessy/hostmenów. W naszych bazach skupiających niemal  100000(!) osób znajdują się zarówno amatorzy, którym pomaga stawiać pierwsze kroki, jak i profesjonaliści: aktorzy, modele, tancerze. Ponadto agencja aktywnie uczestniczy w większości branżowych wydarzeń w kraju.

Redaktor naczelny portalu