Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Centrum Korona z konkursem fotograficznym dla całej rodziny!

Robisz zakupy w Centrum Korona wspólnie ze swoją rodziną?

Weź udział w konkursie fotograficznym „Rodzina w Koronie”, który jest organizowany w aplikacji na Facebooku pod adresem https://apps.facebook.com/rodzina-w-koronie/ i pokaż innym, jak świetnie spędzacie czas w Koronie. Zabawa trwa do 27 września 2015 roku.

Aby wziąć udział w konkursie, wystarczy w dniach 12-27 września 2015 roku przesłać zdjęcie przedstawiające rodzinne zakupy w Centrum Korona za pomocą aplikacji dostępnej na Facebooku pod adresem https://apps.facebook.com/rodzina-w-koronie/ i zachęcać znajomych do głosowania. W konkursie można dodać tylko jedno zgłoszenie. Uczestnicy mogą głosować na dowolną liczbę zdjęć, przy czym należy pamiętać, że na dane zdjęcie można oddać maksymalnie trzy głosy (jeden głos dziennie). Spośród 10 zgłoszeń z największą liczbą oddanych głosów, Jury wybierze 3 najciekawsze, a ich autorzy zostaną nagrodzeni:

• pierwsze miejsce – urządzenie do pielęgnacji twarzy RIO;
  • drugie miejsce – karta podarunkowa o wartości 200 złotych na zakupy w Koronie;
  • trzecie miejsce – karta podarunkowa o wartości 150 złotych na zakupy w Koronie.

Autor najciekawszego uzasadnienia oddanego głosu otrzyma kartę podarunkową o wartości 100 złotych na zakupy w Centrum Korona.

„Zapraszamy wszystkie rodziny do udziału w naszym konkursie ‘Rodzina w Koronie’, w którym są do wygrania ciekawe nagrody. Wystarczy przesłać zdjęcie swojej rodziny podczas zakupów w Centrum Korona i zbierać głosy internautów! Ciekawe nagrody czekają” – mówi Izabela Turkiewicz, dyrektor Centrum Korona.

Regulamin konkursu „Rodzina w Koronie” dostępny w aplikacji konkursowej dostępnej na profilu Centrum Korona na Facebooku pod adresem https://apps.facebook.com/rodzina-w-koronie/.

Informacje o Centrum Korona:

Centrum Korona to jedno z pierwszych wielofunkcyjnych centrów handlowych w Polsce, gdzie oprócz zakupów można miło spędzić czas i zrelaksować się. Całkowita powierzchnia użytkowa Centrum Korona to 55.000 m2.

Oferta handlowa centrum obejmuje 54 butiki i sklepy średnio powierzchniowe, a głównymi najemcami są: hipermarket Auchan, Cinema City, Fitness Academy oraz sklepy CCC, Decathlon, GO Sport, Rossmann i RTV Euro AGD. Centrum Korona może pochwalić się bogatą ofertą rozrywkową – na terenie obiektu działają: mulitiplex CINEMA CITY oraz kompleks strefy food court  z 12 restauracjami. Centrum Korona to miejsce przyjazne rodzinom oraz osobom niepełnosprawnym.

Właścicielem Centrum Korona jest spółka celowa CH Wrocław Sp. z o.o. zarządzana przez Valad Polish Retail Fund. Zarządcą obiektu jest firma Apsys Polska S.A.

www.centrum-korona.pl

Orchidea