Kobieta, zdrowie, uroda » Dziecko
CHRUP’US – do chrupania dla całej rodziny
Zobacz więcej zdjęć » |
Na spacerze, na plaży, podczas rowerowej wycieczki czy na placu zabaw - dobrze mieć pod ręką smaczną i odżywczą przekąskę. Taką, która zaspokoi „mały głód" i pozwoli spędzić czas na zabawie i przyjemnościach, aż do czasu większego posiłku. Szczególnie w okresie wakacyjnym, gdy często przebywamy poza domem, małe przekąski okazują się niezwykle przydatne - i dla dzieci, i dla dorosłych. Wybór w asortymencie jest spory - jednak teraz Sokołów wprowadza przekąski mięsne w zupełnie nowej odsłonie.
CHRUP'US Salami Chips Sokołów swój wyjątkowy charakter zawdzięczają specjalnemu procesowi produkcji. W przeciwieństwie do dużej części dostępnych na rynku przekąsek, nie są smażone w tłuszczu, lecz suszone powietrzem. Dzięki temu przyjemnie chrupią podczas jedzenia, a zastosowana technologia dodatkowo podkreśla ich smak. Nie występują w tym przypadku niepożądane zmiany, które można zaobserwować w przypadku technologii opartej na smażeniu w tłuszczu.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
CHRUP‘US Salami Chips to znakomita propozycja dla wszystkich dbających o odpowiednią wartość odżywczą. Wyróżnia je bardzo duża zawartość doskonałej jakości mięsa - to aż 246 g na 100 g produktu gotowego. Ważnym atutem jest też wysoka zawartość białka. Warto zaznaczyć, że chipsy CHRUP‘US są bezglutenowe. Dostępne są dwie wersje smakowe: CHRUP'US Salami Chips Klasyczne i CHRUP'US Salami Chips Chilli.
Opakowanie CHRUP'US-ów jest niewielkie i poręczne - zmieści się do małego plecaka, worka czy torebki. Jest wygodne w otwieraniu. Co ważne, CHRUP'US-ÓW nie trzeba przechowywać w lodówce.
Smaczne, chrupiące, o wysokiej wartości odżywczej i dużej zawartości białka - CHRUP'US-y Salami Chips to świetna alternatywa dla snacków mącznych lub tradycyjnych chipsów ziemniaczanych. Sokołów już teraz zapowiada dalszy rozwój asortymentu i wprowadzenie kolejnych nowości przekąskowych.
Nadesłał:
milkas
|
Komentarze (0)