Gospodarka » Żywność
Coś mięsnego w wielkanocnym koszyku
Zobacz więcej zdjęć » |
Produkty na świąteczne stoły dobieramy szczególnie starannie. Sięgamy po te najwyższej jakości, o niezwykłym smaku i aromacie. Grupa Drosed – Specjalista od drobiu – na tę okazję poleca wyjątkowe wędliny drobiowe – Pasztet z przepysznego mięsa Kurczaka Zagrodowego, niskotłuszczową Polędwicę Delikatesową oraz Kiełbasę Siedlecką z wysoką zawartością mięsa.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Pasztet z Kurczaka Zagrodowego to produkt nawet dla najwybredniejszego smakosza. Jako jedyny pasztet dostępny w Polsce jest przygotowywany na bazie tak cenionego przez szefów kuchni mięsa z Kurczaka Zagrodowego z Podlasia. To właśnie temu wyjątkowemuskładnikowi pasztet zawdzięcza swoją jedwabistą strukturę, smak i aromat. A fakt, że w 65% składa się z tego delikatnego mięsa, czyni go prawdziwą gwiazdą wśród pasztetów. Na wielkanocnym stole będzie wyglądał smakowicie podany z żurawiną, suszonymi śliwkami lub konfiturą figową.
Pasztet z Kurczaka Zagrodowego od Drosed jest dostępny w sklepach w cenie ok. 22 zł/kg.
W wielkanocnym koszyku nie może zabraknąć również Polędwicy Delikatesowej. To dietetyczny produkt przygotowany na bazie fileta z kurczaka. Porcja 50 g Polędwicy od Drosed zawiera jedynie 0,3 g tłuszczu i stanowi 2% wskazanego dziennego spożycia. Dzięki temu w tym roku nie grozi nam świąteczne przejedzenie. Produkt jest dostępny w poręcznych plastrach pakowanych po 100 g w cenie ok. 2,99 zł.
Kiełbasy Siedleckiej nie trzeba nikomu przedstawiać. Smakowita, gruba, podsuszana rewelacyjnie sprawdzi się w wielkanocnym żurku oraz podczas uroczystego śniadania. Produkowana jest z mięsa z nogi kurczaka (100 g produktu wyrabiane jest ze 120 g mięsa), a jej smak podkreśla specjalna kompozycja przypraw. Kiełbasa Siedlecka od Drosed jest dostępna wopakowaniu 300 g (ok. 7,99 zł/szt.) oraz w plastrach pakowana po 100 g (w cenie ok. 2,99 zł/opakowanie).
Nadesłał:
JBcomm
|
Komentarze (3)
io tak najlepsze ma kabanopsy smakowe maestro. i reklama tez swietna :D
sa ok tymbardziej ze teraz dostepne rowniez bez konserwantow w tej nowej serii "Bez E" na prawde sa dobre. polecam i na kanapki i do zura i do czego tam chcecie :)
z podsuszanych, to żadna siedlecka tylko żywiecka od dużego producenta (np. H. KAnia), no ewentualnie krakowska. to są dopiero wędliny. najlepiej położyć w plasterkach na kanapce, ale w żurku też są ok