Technologie » Komputery

CRM WEB wspiera zarządzanie relacjami z klientami w Fabryce Żarówek Helios

Fabryka Żarówek Helios będzie pierwszym klientem, który wdroży aplikację mobilną do zarządzania relacjami z klientami, opracowaną przez BPSC S.A. CRM WEB umożliwia realizację dowolnego procesu sprzedaży za pośrednictwem przeglądarki WWW.

Fabryka Żarówek Helios to producent specjalistycznych żarówek oraz promienników podczerwieni wykorzystywanych w przemyśle, rolnictwie, gastronomii a także wnętrzach mieszkalnych. Firma posiada rozproszony zespół przedstawicieli handlowych oraz serwisantów. CRM WEB ma wesprzeć ich pracę zapewniając zdalny dostęp do informacji na temat klientów, oferty i historii sprzedaży.

Czytaj całość artykułu tutaj: http://www.erp-view.pl/crm/crm_web_wspiera_zarzadzanie_relacjami_z_klientami_w_fabryce_zarowek_helios.html

openmediagroup