Technologie » Internet

Cyberbajt otrzymał certyfikat Użyteczn@ Strona

Z przyjemnością informujemy, że Cyberbajt jako pierwszy w Polsce przedstawiciel e-commerce z sektora IT otrzymał Certyfikat oraz Godło programu Użyteczna Strona.

Certyfikat „Użyteczna Strona" to jedna z najbardziej prestiżowych nagród przyznawanych firmom, które wykorzystują  innowacyjne rozwiązania i posiadają przyjazne oraz intuicyjne w obsłudze dla e - Klienta serwisy www.

Otrzymanie Certyfikatu poprzedzone jest przeprowadzeniem przez niezależnych ekspertów szczegółowego audytu funkcjonalności, bezpieczeństwa oraz jakości strony internetowej. Dodatkowo brane są pod uwagę opinie o stronie jej użytkowników. Do elitarnego grona laureatów kwalifikują się jedynie te przedsiębiorstwa, które uzyskały co najmniej 80% wartości Indeksu Użyteczna Strona.

Serwis Cyberbajt.pl podlega ciągłym zmianom i usprawnieniom, by oferować bezpieczne, wygodne i szybkie zakupy. Stale pracujemy nad zwiększeniem czytelności i spójność treści, intuicyjną nawigacją oraz jeszcze lepszą prezentacją oferowanych produktów". - powiedziała Anna Skiba, PR Manager w firmie Cyberbajt.  „Zdecydowaliśmy się na udział w programie, by poddać efekty naszej pracy krytycznemu spojrzeniu zewnętrznych specjalistów od  web usability. Otrzymaliśmy bardzo cenne informacje zwrotne, których wdrożenie zaprocentuje udoskonaleniem naszego serwisu, zwiększeniem jego potencjału i dalszemu budowaniu jak najlepszych relacji z naszymi Klientami." - dodała Anna Skiba.

Program „Użyteczna strona" jest organizowany przez Fundację Obserwatorium Zarządzania, pod patronatem honorowym Ministerstwa Gospodarki i Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości. Umożliwia on weryfikację zakresu trudności i problemów, z jakimi borykają się użytkownicy portali oraz oferuje rekomendacje i wskazówki, które mogą pomóc w udoskonalaniu firmowego serwisu internetowego. Wszystko to, by uczynić stronę internetową bardziej użyteczną dla e - Klienta.

Netiona - Integrator rozwiązań teleinformatycznych