Firma » Biznes

Daj się wciągnąć w WIR Agencji SEDNO

Agencja SEDNO wystartowała z nowym przełomowym projektem, który ma zmienić tradycyjne spojrzenie na szkolenia. WIR przeznaczony jest dla przedstawicieli małych i średnich przedsiębiorstw i ma służyć nie tylko zdobywaniu merytorycznej wiedzy ale także nawiązywaniu sieci kontaktów biznesowych.

WIR łączy w sobie najlepsze cechy szkoleń i konferencji, dzięki temu umożliwia nawiązanie relacji a także wymianę doświadczeń wraz z innym uczestnikami WIRU. Spotkania te są swoistą kwintesencją wiedzy niezbędnej do wprowadzania innowacyjnych rozwiązań dla małych i średnich przedsiębiorstw.

Wiedza - Innowacje - Rozwój

WIR-y otwierają przed uczestnikami wiele kanałów komunikacji, dzięki którym przedsiębiorcy mogą dotrzeć do szerokiego audytorium potencjalnych klientów i zaistnieć w rzeczywistości wirtualnej.

Spotkania umożliwiają wymianę wizytówek z innymi uczestnikami konferencji, dostęp do dedykowanej strony internetowej umożliwiającej nawiązanie kontaktów biznesowych z potencjalnymi partnerami biznesowymi, możliwość publikowania na stronie konferencyjnej swojej oferty, dodanie profilu swojej firmy do bazy biznesowej na stronie konferencyjnej, możliwość wprowadzenia newsów (np. informacji o wprowadzeniu nowego produktu czy usługi), możliwość dyskutowania, wymiany doświadczeń na forum strony konferencyjnej (dostęp po zalogowaniu), możliwość zadawania pytań do prowadzącego, odpowiedzi będą publikowane na forum eksperckim strony konferencji. Dodatkowo wszyscy uczestnicy WIR-u otrzymują zniżki na szkolenia biznesowe (tematyka konferencji) oraz zniżki na zakup logo, banerów reklamowych, wizytówek, firmowej strony internetowej (realizacja Chimera STUDIO - marka Agencji SEDNO).

Sprzedaż przez Internet - Pierwszy WIR

Pierwszy WIR odbędzie się we Wrocławiu 22.08.12, tematem przewodnim będzie „Sprzedaż przez internet", na spotkanie zapraszamy właścicieli portali internetowych, blogerów, osoby związane z promocją w mediach internetowych, właścicieli / pracowników małych i średnich przedsiębiorstw prowadzących strony firmowe,  pracowników działów PR, redagujących teksty w serwisach firmowych, dziennikarzy internetowych.

Agencja Sedno Sp. z.o.o.