Kobieta, zdrowie, uroda » Dziecko

Dako Baby - idealne foteliki dla każdego dziecka

W dzisiejszych czasach rynek zalany jest mnóstwem firm i sklepów oferujących foteliki dla dzieci. Co więc wybrać i czym się kierować kupując dany fotelik?

Gdy już jesteśmy zmuszeni do szybkiego kupna fotelika dla dziecka, ponieważ zmusza nas do tego dowolna sytuacja np.: pilny wyjazd, w setkach sklepów mamy do wyboru wszelkiego rodzaju foteliki samochodowe o różnych kolorach i właściwościach. Zazwyczaj sugerujemy się kolorem i wyglądem, a nie funkcjonalnością i bezpieczeństwem. Dopiero później okazuje się, że mamy problem z przypięciem fotelika w swoim aucie lub przypięcie dziecka w foteliku. Spełniliśmy wymóg prawny związany z przewożeniem dziecka w samochodzie ale czy nasze dziecko jest całkowicie bezpieczne?

Firma Dako Baby oferuje nam pełny asortyment fotelików i akcesorii. Firma Dako Baby gwarantuje Ci 100% zadowolenia ze swojego produktu. Dlaczego? Ponieważ foteliki, które oferujemy przeszły specjalistyczne testy, pod kątem bezpieczeństwa  i funkcjonalności. Foteliki jakie oferujemy są fotelikami wykonanymi z specjalnych materiałów i tworzyw bezpiecznych dla Twojego dziecka. Wybierając nasz produkt, na pewno stwierdzisz że wybrałeś dobrze. Foteliki są łatwe do zamontowania w aucie a tym samym są bezpieczne.

Foteliki są regulowane tak, aby Twojemu dziecku było w nich wygodnie - regulowana jest wysokość jak i szerokość fotelika.

Zapoznaj się z naszą OFERTĄ

Rafal