Kultura, sztuka » Kultura

Do Teatru 6.piętro zawiezie Cię Polska Sieć Taxi

Polska Sieć Taxi została nowym partnerem Teatru 6.piętro. Nawiązana współpraca, stanowiąca kolejny etap rozwoju korporacji taksówkowej, ma na celu promowanie Teatru 6.piętro, którego właścicielami są: znany polski aktor Michał Żebrowski – dyrektor naczelny oraz reżyser Eugeniusz Korin - dyrektor art

W ramach współpracy, taksówki Sawa Taxi oklejone zostaną materiałami reklamowymi Teatru 6.piętro. Reklama ta ma zachęcić mieszkańców Warszawy jak i całej Polski do odwiedzenia Teatru 6.piętro.

Współpraca z Sawa Taxi z pewnością pozwoli nam dotrzeć do większej liczby potencjalnych widzów, a jednocześnie zapewni naszym gościom komfortowy powrót do domu po obejrzeniu spektakli. Staramy się pracować z takimi partnerami, którzy tak jak my dbają o swoich klientów, oferując im wyższy poziom usług – komentuje Michał Żebrowski, dyrektor naczelny Teatru 6.piętro.

Promocja współpracy wspierana jest również przez serwis społecznościowy Facebook.com, na którym można m.in. wygrać darmowy bilet na spektakl, na który zawiezie i odwiezie zwycięzców taksówka Polskiej Sieci Taxi.

Cieszymy się bardzo, że możemy wspólnie z Teatrem 6.piętro przyczynić się do budowania większej świadomości kulturalnej stolicy. W związku z tym zaplanowaliśmy szereg wspólnych akcji i konkursów. - mówi Aneta Ogrodniczek, dyrektor generalny Polskiej Sieci Taxi. Chcemy pokazać Warszawie, a niedługo całej Polsce, że teatr jest dla każdego. Jako partner dołożymy wszelkich starań, aby frekwencja na spektaklach stale rosła, a goście Teatru będą mieli możliwość korzystania z usług profesjonalnej korporacji, która zrzesza obecnie 20 największych miast w Polsce – dodaje Aneta Ogrodniczek.

Więcej informacji oraz aktualny harmonogram spektakli rozgrywanych w Teatrze 6.piętro dostępny jest na stronie www.teatr6pietro.pl. Szczegółowe informacje o systemie Polska Sieć Taxi można znaleźć na stronie www.polskasiectaxi.pl.

klok