Dom » Nieruchomość

Dom czy mieszkanie? Najlepiej willa miejska!

Chcesz mieszkać kameralnie, a jednocześnie nie rezygnować z miejskich udogodnień? Cenisz sobie wygodę i bliskość natury, lecz przerastają Cię koszty zakupu domu jednorodzinnego? Doskonałym rozwiązaniem jest willa miejska!

Częstym dylematem młodych ludzi jest wybór między domkiem jednorodzinnym a dużym mieszkaniem. Dom zapewnia swobodę i intymną atmosferę, a często także atrakcyjną lokalizację w bliskości z naturą. Niestety mieszkanie w domu ma też swoje wady. Przede wszystkim jego zakup jest zdecydowanie większym wydatkiem w porównaniu do mieszkania i nie każdy może sobie pozwolić na taką inwestycję. Ponadto działki przeznaczone pod budownictwo jednorodzinne przeważnie są usytuowane poza miastem, co przekłada się na dodatkowe koszty oraz nakłady czasu wynikające z konieczności dojazdów do pracy, szkoły oraz wszelkich ośrodków miejskich. Dlatego coraz większym zainteresowaniem nabywców cieszą się wille miejskie, które łączą spokój i intymny charakter mieszkania w zacisznej okolicy z wygodą wynikającą z lokalizacji w pobliżu centrum miasta.

Idealne dla rodziny

Wille miejskie powstają z myślą o nowoczesnych, młodych rodzinach. To doskonałe rozwiązanie, które zapewnia wszystkie wygody związane z mieszkaniem w samodzielnym domu, a jednocześnie jest pozbawione jego wad. Przestronne apartamenty o podwyższonym standardzie wykończenia stwarzają komfortowe warunki do mieszkania, a kameralny klimat osiedla gwarantuje poczucie prywatności. Ich dużą zaletą jest optymalna lokalizacja umożliwiająca szybki dojazd zarówno do centrum miasta, jak i do terenów zielonych. Wille miejskie firmy BUDOTEX to odpowiedź na rosnące wymagania nabywców, którzy cenią wysoki standard, kameralny klimat oraz bliskość bogatej infrastruktury komunikacyjnej, społecznej i handlowej. Przekłada się to na codzienną oszczędność czasu, kiedy trzeba przemieszczać się do pracy czy na zakupy. Powstający na wrocławskich Krzykach kompleks Wille Słoneczniki zapewnia intymny klimat porównywalny do mieszkania w domku jednorodzinnym. W każdym z budynków znajduje się jedynie sześć lokali mieszkalnych. Przestronne i funkcjonalne apartamenty są wyposażone w duże tarasy, które stanowią atrakcyjne miejsce do przebywania na świeżym powietrzu w otoczeniu zieleni osiedlowych ogrodów. Pobliski Park Południowy, Kleciński oraz tereny w okolicy Ślęzy są doskonałe do rodzinnych spacerów i aktywnego spędzania czasu, a bliskość Węzła Bielańskiego zachęca do planowania rekreacyjnych wyjazdów poza miasto.

Więcej informacji na stronie: www.budotex.pl

Budotex Sp. z o.o. to deweloper specjalizujący się w budownictwie mieszkaniowym - oferuje komfortowe i funkcjonalne mieszkania. Wrocław to miasto, w którym firma działa od 25 lat. W tym czasie zostało zrealizowanych ponad 50 inwestycji. Deweloper Budotex stawia przede wszystkim na zadowolenie klienta, starając się przygotowywać ofertę mieszkań wyróżniającą się szerokim wachlarzem możliwości. Dzięki inwestycjom firmy, obfitującym w piękne i okazałe wille, Wrocław znacznie zyskuje na swym wizerunku. Budotex z  satysfakcją współuczestniczy w kreacji przestrzeni miejskiej, realizując budynki o elewacjach odpowiadających charakterem otoczeniu, za co niejednokrotnie został wyróżniony w konkursach na najładniejszy budynek miasta Wrocław.

Deweloper Budotex Sp. z o.o. posiada Certyfikat Wiarygodności i Rzetelności przyznawany przez Izbę Gospodarczą we Wrocławiu za udział w programie Biała Lista.

E.C.H.O. Communications