Technologie » Komputery

Dr Zdrowie sprawnie zarządza czasem pracy dzięki Xpertisowi

Sieć aptek dr Zdrowie S.A. wdrożyła rozwiązania usprawniające planowanie i rozliczanie czasu pracy. Spółka zdecydowała się na implementację narzędzi autorstwa firmy Macrologic: Xpertis Serwis pracowniczy oraz Xpertis Harmonogramowanie czasu pracy.

Podjęliśmy decyzję o wprowadzeniu równoważnego systemu czasu pracy dla pracowników aptek należących do spółki. W takiej sytuacji warunkiem koniecznym stała się implementacja rozwiązania, które wsparłoby kierowników aptek oraz dział kadr i płac w efektywnym i zgodnym z przepisami planowaniu czasu pracy, zarządzaniu grafikami oraz rozliczaniu wykonania w poszczególnych aptekach — mówi Radosław Wesołowski, prezes zarządu dr Zdrowie S.A.
Spółka dr Zdrowie współpracuje z firmą Macrologic już od 2003 roku. Wykorzystuje rozwiązania autorstwa Macrologic w obszarze finansów i księgowości, bankowości elektronicznej, środków trwałych oraz kadr i płac. Pozytywne doświadczenia we współpracy oraz wysokie kompetencje konsultantów Macrologic to czynniki, które miały kluczowe znaczenie przy wyborze kolejnych aplikacji z oferty tej firmy.

Czytaj całość artykułu tutaj: http://www.erp-view.pl/rozwiazania_hr/dr_zdrowie_sprawnie_zarzadza_czasem_pracy_dzieki_xpertisowi.html

openmediagroup