Gospodarka » Żywność

DROSED zaprasza do gry!

„Igraj z Drosedem” to najnowsza kierowana do konsumentów akcja DROSED. Firma chce w ten sposób promować swoje wędliny dostępne na półkach samoobsługowych.

Producent wędlin drobiowych, firma DROSEDwww.igrajzdrosedem.pl. Zdobywca pierwszego miejsca otrzyma voucher na wycieczkę o wartości 6000 zł. W zabawie wygrać będzie można również karty upominkowe drogerii Sephorao wartości 300 zł i markowe plecaki Reebok.

Nagrody główne trafią do 15 osób, które w czasie trwania akcji uzyskają najlepsze wyniki. Kolejne 100 osób otrzyma nagrody pocieszenia − plecaki. Warunkiem udziału w grze oraz otrzymania nagród jest zakup produktów objętych promocją i zachowanie paragonu. Każdy uczestnik musi zarejestrować się w serwisie konkursowym lub na www.facebook.com/DrosedSA, podając numer paragonu uprawniającego do gry o nagrody.

Akcja ma na celu promocję wędlin DROSED, wsparcie sprzedaży i wzmocnienie pozytywnego wizerunku marki. Produkty objęte promocją oznaczone specjalną naklejką są już dostępne w sklepach. Wśród nich znalazły się Pasztety w plastrach 110g (węgierski, z gęsią, francuski), Wędliny w plastrach 100g (Polędwica delikatesowa, Szynka z kurczaka, Kiełbasa siedlecka), Pasztety Pasteryzowane 130g (Delikatny, Pomidorowy, Belgijski, Siedlecki) oraz parówki Drosedki 270g pakowane po 6 sztuk (5+1 gratis).

Więcej informacji na temat akcji promocyjnej można znaleźć na stronie internetowej www.drosed.com.pl, w serwisie www.igrajzdrosedem.pl oraz na Facebook’u http://www.facebook.com/DrosedSA.

JBcomm