Technologie » AGD - RTV

Drugi SATURN w Krakowie!

W sobotę, 30 listopada, Kraków wzbogaci się o nowoczesny market z elektroniką użytkową sieci SATURN. Zlokalizowany w Galerii Bronowice sklep będzie drugim obiektem sieci w Krakowie i dwudziestym w Polsce.

Od godziny 08:00 w sobotę, 30 listopada, w nowym SATURNIE na klientów czekać będzie kilkadziesiąt tysięcy produktów z branży elektroniki użytkowej – popularne markowe urządzenia, ekskluzywny sprzęt dla wymagających, pełna gama akcesoriów oraz nowości technologiczne, z których słynie marka. Tylko w Saturnie w Galerii Bronowice klienci będą mieli możliwość zapoznania się i zakupu przedpremierowo z niecierpliwością oczekiwanego przez fanów zaawansowanej technologii OLED najnowszego telewizora OLED z zakrzywionym ekranem firmy LG. W dniu otwarcia w sprzedaży będzie również konsola PS4.

Nowy SATURN zlokalizowany będzie w Galerii Bronowice – jedynym dużym centrum handlowym w północno-zachodniej części Krakowa, gdzie krzyżują się ważne szlaki komunikacyjne regionu. Wygodny dojazd będą mieli zwłaszcza mieszkańcy Olkusza, Chrzanowa oraz innych miejscowości w okolicach Krakowa. – powiedział Arkadiusz Brandt, Dyrektor Marketu – Dla odwiedzających przygotowanych jest 2800 bezpłatnych miejsc parkingowych.

Nowoczesna forma prezentacji ułatwi sprawdzenie możliwości oferowanych produktów, a załoga doskonale przeszkolonych pracowników SATURNA objaśni funkcjonowanie prezentowanych urządzeń i najnowszych rozwiązań technologicznych oraz pomoże dopasować je do realnych potrzeb i stylu życia kupujących. Poza ofertą światowych producentów, w ofercie sklepu pojawią się również cieszące się coraz większą popularnością produkty marek własnych: ok., KOENIC, PEAQ oraz ISY, będące alternatywą dla klientów szukających tańszych rozwiązań.

Asortyment uzupełni bogata oferta akcesoriów i usług dodatkowych, jak np. wywoływanie zdjęć, dostawa i instalacja sprzętu w domu klienta, przedłużona i rozszerzona gwarancja na większość produktów, sprawna obsługa serwisowa i kredytowa. W Strefie Usług klient otrzyma fachową poradę przy zakupie dostępu do Internetu, telewizji cyfrowej oraz telefonii komórkowej.

Zgodnie z przyjętą przez markę tradycją, w związku z otwarciem nowego marketu, sieć SATURN wspiera lokalną społeczność. Sklep SATURN, zlokalizowany w Galerii Bronowice, przekazuje na rzecz Krakowskiego Szpitala Specjalistycznego im. Jana Pawła II sprzęt o wartości  10.000,- zł.

SATURN w Galerii Bronowice w liczbach:
- powierzchnia sklepu: blisko 3500 m²,
- liczba zatrudnionych: 67 osób + 20 osób z firm zewnętrznych,
- godz. otwarcia: pon.–sobota 09:00–21:00; niedziela: 10:00–21:00

Z okazji otwarcia SATURN przygotował wyjątkową ofertę.

Oto niektóre produkty, dostępne w specjalnych cenach:
- telewizor LG LCD 32’’, 100Hz za 849,00 zł,
- smartfon Prestigio, Android 4.1, Dual SIM za 199,00 zł,
- notebook ASUS z dyskiem 500 GB i RAM 4 GB za 1199,00 zł,
- tablet Prestigio 7” za 119,00 zł,
- pralka Beko, 1000 obr./min  za 699,00 zł.

W markecie będzie można także odbierać sprzęt zakupiony w sklepie internetowym www.saturn.pl.

SATURN to ceniona marka sklepów z elektroniką użytkową, należąca do holdingu Media-Saturn. W Polsce pierwsze sklepy powstały w 2004 roku. Obecnie SATURN dysponuje ponad 230 marketami w 12 krajach, z czego w Polsce zlokalizowanych jest 19 oraz pierwszy sklep z technologiami mobilnymi Saturn Connect. 30 listopada zostanie uruchomiony kolejny obiekt sieci w Krakowie. Markety SATURN oferują najpełniejszy na rynku asortyment w zakresie sprzętu multimedialnego, teleinformatycznego, fotograficznego, telewizorów, urządzeń audio-wideo, biurowych, AGD i pełną gamę akcesoriów, a także książki, programy i gry komputerowe oraz filmy i muzykę. Sieć oferuje również marki własne: ok., KOENIC ISY i PEAQ.

www.saturn.pl
facebook.com/SaturnPolska
youtube.com/user/saturnpolskacom

Saturn