Firma » Biznes

Edge Solutions i Cybercom razem świadczą usługi

Edge Solutions nawiązało współpracę z firmą Cybercom Poland. Obie spółki wspierają realizację prowadzonych przez siebie projektów poprzez wzajemną wymianę doświadczeń i wiedzy konsultantów w zakresie zaawansowanych rozwiązań IT.

Edge Solutions jako jedna z nielicznych spółek w Polsce prowadzi czynną współpracę z Cybercom Poland w realizacji wspólnych projektów outsourcingowych. Edge Solutions (www.edge-solutions.net) specjalizuje się w świadczeniu usług z zakresu telekomunikacji, konsultingu informatycznego oraz bezpieczeństwa IT.

Cybercom Poland Sp. z o.o. (www.cybercomgroup.com) wchodzi w skład CybercomGroup AB i specjalizuje się w realizacji międzynarodowych oraz lokalnych projektów konsultingowych i doradczych w zakresie wykorzystania nowoczesnych rozwiązań informatycznych, a także w outsourcingu.

W ramach współpracy obu spółek Cybercom oddaje do realizacji danego projektu część wyspecjalizowanej kadry, którą ze swej strony wspiera zespół partnerski Edge Solutions. „Nasza współpraca umożliwia szybkie tworzenie bardzo wydajnych i skutecznych zespołów projektowych. Ich wyróżnikiem jest duża liczba specjalistycznego, znakomicie wykształconego i doświadczonego personelu dedykowanego do obsługi jednego projektu" - tłumaczy Bartosz Kalinowski, prezes Edge Solutions. Jego zdaniem współpraca obu firm znacząco zwiększy ich konkurencyjność na prężnie rozwijającym się rynku usług outsourcingowych.

Współpracę koordynują ze strony Cybercom Poland: Piotr Ciski, dyrektor zarządzający oraz Marcin Kłoda, business unit manager, a ze strony Edge Solutions zarząd spółki. Zdaniem obu firm ich współpraca przynosi więcej korzyści dla klientów, którzy decydując się na outsourcing usług IT otrzymują gwarancję wydajnych i prawidłowo wykonanych usług, zgodnie z założeniami projektu - na czas i w ramach przewidzianego budżetu.

Optimum PR