Technologie » Komputery

Eniig — duński dostawca rozwiązań światłowodowych stawia na system IFS Zarządzanie Serwisem w Tereni

Rozwiązanie serwisowe firmy IFS, oprócz wsparcia zarządzania siecią światłowodową firmy Eniig, umożliwi jej rozszerzenie swojej działalności poprzez zapewnienie wsparcia technicznego i serwisowego duńskim dostawcom sieci światłowodowych.

Firma IFS, globalny dostawca rozwiązań dla przedsiębiorstw, informuje, że duńska firma Eniig z branży energetyki i komunikacji cyfrowej — zadecydowała o wdrożeniu rozwiązania IFS Zarządzanie Serwisem w Terenie (Field Service Management, FSM) wraz z funkcją planowania i optymalizacji harmonogramu. Założeniem wdrożenia jest zwiększenie efektywności biznesowej w związku z rozszerzeniem oferty firmy na rynku krajowym.

Firma Eniig, duński dostawca łączy światłowodowych, poszukiwała nowej technologii, która wsparła by jej nową inicjatywę — dystrybucję własnej sieci światłowodowej. Producent wybrał rozwiązanie IFS Zarządzanie Serwisem w Terenie w celu zwiększenia efektywności operacyjnej, zarówno od strony działań administracyjnych, jak i planistycznych. Rozwiązanie wyposaży techników w mobilne narzędzie ułatwiające ich codzienną pracę.

Czytaj całość artykułu tutaj:

openmediagroup

Zamów opracowanie informacji prasowej

Array ( [p_srv_id] => 3 [p_usr_id] => 101120 [p_type] => ARTICLE [p_accepted] => YES [p_status] => ENABLED [p_pkg_nr] => 1 [p_pkg_items] => 4 [p_ctg_ids] => )