Technologie » Komputery

eq system z wyróżnieniem w konkursie o Nagrodę Gospodarczą im. Karola Adamieckiego

Konkurs o nagrodę Gospodarczą im. Karola Adamieckiego to projekt organizowany już po raz trzeci z inicjatywy Zbigniewa Podrazy, prezydenta Dąbrowy Górniczej.

Skierowany jest do mikro, małych i średnich przedsiębiorstw, które mają siedzibę lub prowadzą działalność na terenie Dąbrowy Górniczej i w ciągu ostatnich trzech lat wdrożyły innowacje, a przy tym prowadziły działalność przestrzegając zasad etyki oraz społecznej odpowiedzialności biznesu.

Wyróżnienie w kategorii „średnie przedsiębiorstwo” otrzymała firma eq system prowadząca swoją działalność w zakresie tworzenia i dostarczania nowoczesnego oprogramowania IT w firmach z różnych branż. Nagrody zostały rozdane 14 listopada podczas honorowej Gali Przedsiębiorczości w Pałacu Kultury Zagłębia, a wyróżnienie w imieniu firmy odebrał Michał Lach - Prezes Zarządu eq system sp. z o.o.

Firma eq system skupia się na szukaniu wyłącznie najlepszych i najbardziej innowacyjnych rozwiązań, a w momencie, w którym to się nie udaje – tworzy je sama. W konkursie im. Karola Adamieckiego została wyróżniona właśnie za taki autorski projekt – platformę XPRIMER.MOM - pozwalającą na realizację założeń Industry 4.0. Nie było by to możliwe gdyby nie zespół wykwalifikowanych specjalistów z działu badań i rozwoju oraz działu programistycznego.

Czytaj całość artykułu tutaj: https://erp-view.pl/wiadomosci/eq_system_z_wyroznieniem_w_konkursie_o_nagrode_gospodarcza_im_karola_adamieckiego.html

openmediagroup