Kobieta, zdrowie, uroda » Uroda

EVELINE COSMETICS, CZYLI PIĘKNO I EMOCJE PODCZAS SEE BLOGGERS

W dniach 23-24 lipca w Pomorskim Parku Naukowo-Technologicznym w Gydni odbyło się jedno z największych blogowych wydarzeń w Polsce, See Bloggers, które zatrzęsło blogosferą już po raz czwarty. Marka Eveline Cosmetics kolejny raz była partnerem wydarzenia.

Eveline Cosmetics zaprosiła uczestników do odwiedzenia specjalnie przygotowanej strefy, gdzie można się było dowiedzieć więcej o innowacyjnych kosmetykach do pielęgnacji ciała, twarzy zarówno dla kobiet  jak i dla mężczyzn, czy przetestować  produkty do makijażu. Uczestnicy chętnie brali udział w konkursie na stoisku firmy.

Już kilka minut po otwarciu naszego stoiska ustawiła się kolejka blogerek zainteresowanych kosmetykami Eveline Cosmetics. Uczestniczki były zachwycone możliwością testowania naszych nowości. Hitem były matowe pomadki w płynie, olejki do ust czy krem Skin Action Booster z witaminą C - mówi Agnieszka Kamila Nieroda PR Manager Eveline Cosmetics.

W wydarzeniu wzięło udział 800 blogerów i 50 prelegentów. Uczestnicy mieli dostęp do 9 stref tematycznych dopasowanych do kategorii blogów. Przygotowanych zostało wiele prelekcji, warsztatów, na których można było dowiedzieć się m.in. w jaki sposób prowadzić videobloga, rozwinąć go i wyróżnić się pośród innych.

Eveline Cosmetics to największy polski producent i eksporter kosmetyków. Dzięki swojemu doświadczeniu oraz znajomości potrzeb konsumentek trafia w gusta kobiet na całym świecie. Dzisiaj marka Eveline jest obecna na wszystkich kontynentach w ponad 80 krajach i w planach ma dalszą ekspansję. Dynamiczny rozwój firmy na nowych rynkach oraz stałe umacnianie pozycji na świecie znajduje odzwierciedlenie w sprzedaży ponad 80 mln sztuk kosmetyków rocznie. Bardzo duża dynamika rozwoju jest także widoczna w kosmetyce do makijażu. Firma wprowadza nowe tusze do rzęs, błyszczyki czy fluidy. Eveline Cosmetics  www.eveline.eu

konceptPR