Dom » Wnętrza

Firma BRITOP Lighting zaprasza na XX Edycję Targów ŚWIATŁO 2012!

W tym roku podczas XX edycji Targów ŚWIATŁO 2012 firma BRITOP Lighting rozbłyśnie nowym designem, energooszczędnymi rozwiązaniami i świeżymi inspiracjami dla architektury wnętrz.

Zapraszamy do odwiedzenia nas na stoisku numer A10 w Hali 1, w dniach 12-14 marca 2012r. na terenie Centrum Wystawowego EXPO XXI w Warszawie.

Targi ŚWIATŁO to jedno z najbardziej prestiżowych wydarzeń w branży oświetleniowej i elektrotechnicznej na terenie Europy Środkowo-Wschodniej. Podczas wydarzenia prezentowane są najnowsze produkty oraz technologie, dlatego nie mogło na nim zabraknąć energicznie rozwijającej się firmy BRITOP Lighting. Producent markowego oświetlenia, współpracujący z uznanymi projektantami już zasłynął opatentowanymi rozwiązaniami, takimi jak lampy z serii LED Cristal,  Live, Steps, Informatico czy Hermetico.

XX Edycja Targów ŚWIATŁO będzie okazją do zapoznania się z olśniewającymi nowościami przygotowanymi na rok 2012, takimi jak m.in. debiutanckie lampy BALL w energetyzującej  kolorystyce czy koronkowe oczka stropowe nawiązujące wzorem od popularnych modeli spotów Kryształ. Na stoisku nie zabraknie również innowacyjnych rozwiązań bazujących na technologii LED. Fachowa obsługa stoiska udzieli wszystkim odwiedzającym profesjonalnych porad na temat projektowania i montażu oświetlenia.

Zapraszamy w szczególności architektów i projektantów wnętrz do zapoznania się z naszą bogatą ofertą.

Więcej informacji na stronie www.britop.pl

Informacje o firmie:
Britop Lighting Sp. z o.o. jest częścią niemieckiej Grupy BRITOP INTERNATIONAL GMBH z siedzibą w Brilon (Nordrhein Westfalen), firmy działającej w branży oświetleniowej, zajmującej się produkcją oraz projektowaniem oświetlenia architektonicznego, dekoracyjnego, użytkowego i meblowego. Dzięki profesjonalnemu zapleczu projektowemu oraz produkcyjnemu Britop Lighting, odpowiada na potrzeby najbardziej wymagających klientów, proponując nowoczesne oświetlenie, o najwyższej jakości i modnym designie.
Zaprojektowane przez Jaco Designe oprawy z serii Live, Cristal i Steps wykonane są z najwyższej jakości materiałów – stali, metalu, aluminium i szkła akrylowego. Gwarantuje to trwały i estetyczny wygląd oświetlenia, pasującego zarówno do nowoczesnych, jak i klasycznych aranżacji wnętrz.
Tegoroczny debiut BRITOP Lighting na Międzynarodowych Targach Sprzętu Oświetleniowego ŚWIATŁO był wyjątkowo udany. Zaprezentowane przez firmę w dniach 23-25 marca 2011 roku kolekcje zdobyły nagrody aż w dwóch kategoriach. Jury doceniło nowoczesne wzornictwa lamp Puma oraz elegancką formę i funkcjonalność opraw ledowych Cristal i Steps.

E.C.H.O. Communications