Technologie » Komputery

Firma De Heus z systemem V-Desk

Spółka PrimeSoft Polska zakończyła kolejną implementację. Tym razem system V-Desk został wdrożony w firmie De Heus, będącej liderem w dostarczaniu rozwiązań żywieniowych na polskim rynku paszowym.

Nowy klient zdecydował się na wybór modułu DMS od PrimeSoft Polska ze względu na elastyczność dopasowania platformy do jego indywidualnych potrzeb.

Wdrożenie kompleksowego rozwiązania elektronicznego obiegu dokumentów V-Desk objęło swoim zakresem proces rejestracji korespondencji przychodzącej oraz wychodzącej, ewidencję oraz obieg faktur i umów. System V-Desk w De Heus używany jest przez ponad 500 użytkowników, co zapewnia sprawną komunikację i przepływ dokumentów między wszystkimi oddziałami firmy.

Czytaj całość artykułu tutaj: http://www.erp-view.pl/workflow/firma_de_heus_z_systemem_v_desk.html

openmediagroup