Firma » Praca

FIRMA EVELINE COSMETICS SOLIDNYM PRACODAWCĄ 2014

Firma Eveline Cosmetics SA S.K.A. otrzymała tytuł SOLIDNY PRACODAWCA 2014 w uznaniu za zasługi w zakresie zarządzania zasobami ludzkimi.

XII edycja ogólnopolskiego programu SOLIDNY PRACODAWCA 2014, miała na celu wyłonienie oraz promocję przedsiębiorstw oraz instytucji najrzetelniejszych pod względem polityki zatrudnieniowej, rozwiązań pracowniczych, zarządzania zasobami ludzkimi, przekładające się na wysoką jakość produktów i usług świadczonych na wymagającym rynku polskim.

Kryteria jakimi organizator programu kierował się przy wyborze laureatów to: warunki pracy, terminowość wypłat, warunki socjalne, ścieżka kariery, dynamika zatrudnienia na przestrzeni ostatnich lat oraz zewnętrzne i wewnętrzne opinie o firmie ( m.in. PIP, urzędy pracy, środowisko lokalne, władze lokalne, pracownicy, organizacje biznesowe). O przyznaniu tytułu Solidnego Pracodawcy Roku decyduje Kapituła Konkursowa powołana przez Organizatora.

konceptPR