Technologie » Komputery

Firma Loomis wdraża system IFS Applications w celu wsparcia rozwoju swojej działalności

Firma IFS, globalny dostawca oprogramowania dla przedsiębiorstw, informuje, że firma Loomis Sverige AB, specjalizująca się w rozwiązaniach do obsługi operacji gotówkowych, zdecydowała się wdrożyć system IFS Applications™ dla dostawców usług w ramach wsparcia przyszłego rozwoju jej działalności.

W wyniku procedury przetargowej wybrano rozwiązanie firmy IFS. Wdrożenie systemu IFS Applications opartego na rozwiązaniu branżowym dla dostawców usług umożliwi firmie Loomis Sverige AB konsolidację kluczowych procesów biznesowych w jednym systemie.

Rozwiązanie to zapewnia również funkcjonalność na potrzeby zarządzania sprzedażą i usługami, a także zarządzania umowami o świadczenie usług. Ponadto system wspiera zarządzanie dokumentacją, produktami, obsługą klienta i finansami. System IFS Applications zostanie zintegrowany z wieloma wcześniej wdrożonymi systemami biznesowymi w firmie Loomis Sverige AB. Pełne wdrożenie rozwiązania jest planowane na jesień 2015 r.

Czytaja całość artykułu tutaj: http://www.erp-view.pl/wiadomosci/firma_loomis_wdraza_system_ifs_applications_w_celu_wsparcia_rozwoju_swojej_dzialalnosci.html

openmediagroup