Firma » Biznes

Firma OKI Europe oferuje rok darmowego drukowania monochromatycznego*

Firma OKI Europe Ltd oferuje klientom końcowym rok darmowego druku monochromatycznego* i darmowy papier banerowy w zestawie z wybranymi wysokowydajnymi kolorowymi drukarkami cyfrowymi LED i urządzeniami wielofunkcyjnymi zakupionymi między 7 stycznia 2019 r. a 31 marca 2019 r. w ramach kampanii „ALIVE WITH COLOUR”.

Każde urządzenie z innowacyjnego asortymentu kolorowych drukarek LED oraz urządzeń wielofunkcyjnych OKI zostało zaprojektowane i skonstruowane tak, aby zapewnić firmom elastyczność niezbędną do ekonomicznego, wysokojakościowego drukowania profesjonalnych kolorowych materiałów marketingowych w wysokiej rozdzielczości we własnym zakresie w swoim biurze. Drukarki i MFP OKI, dzięki wielu nowoczesnym funkcjom, doskonale sprawdzają się zarówno w przypadku wydruków dokumentów biurowych codziennego użytku, takich jak m.in. faktury czy listy do klientów, jak również w przypadku druku kolorowych dokumentów wymagających doskonałej jakości jak m.in. wizytówki, plakaty, ulotki, oznakowania sklepowe czy reklamy promocyjne używane w branży detalicznej. Oferują też możliwość drukowania na niezwykle szerokiej gamie nośników. Oznacza to szybkie i opłacalne drukowanie profesjonalnych materiałów oraz spełnienie szerokiego zakresu wymagań druku kolorowego w ramach jednego urządzenia.

Połączenie, w wysokowydajnych drukarkach kolorowych OKI,  zaawansowanej technologii cyfrowej LED z jednoprzebiegową płaską ścieżką papieru ułatwia tworzenie wielkoformatowego oznakowania wysokiej jakości, w tym banerów o długości do 1,2 m, bez potrzeby korzystania z wyspecjalizowanych drukarek i urządzeń tnących.

Kampania „ALIVE WITH COLOUR” obejmuje popularne drukarki kolorowe A4 C612n/dn i C712n/dn, kompaktowe drukarki kolorowe A3 z serii C800 oraz niezwykle wydajne inteligentne urządzenia wielofunkcyjne z serii MC800.

Nasze wysokowydajne cyfrowe drukarki kolorowe LED i urządzenia wielofunkcyjne zapewniają rozległe możliwości firmom pragnącym zwiększyć swoje możliwości druku  i przyciągnąć nowych klientów. Dzięki bezpłatnemu drukowaniu monochromatycznemu przez rok, a także możliwości wypróbowania wyjątkowej opcji drukowania banerów, kliencie mogą naprawdę poczuć najwyższą jakość kolorów i elastyczność nośników, jakie zapewniają cyfrowe urządzenia LED firmy OKI, i wynieść druk biznesowy na nowy poziom – mówi Lee Webster, General Manager, Office Products, OKI Europe Ltd.

Kolorowe drukarki i urządzenia wielofunkcyjne objęte ofertą to:

• C612n/dn łączy elastyczną obsługę nośników i niskie koszty eksploatacji, co czyni ją idealną do druku na żądanie w biurze.

• C712n/dn bez trudu i szybko drukuje codzienne dokumenty i wysokiej jakości materiały marketingowe w niskiej cenie za stronę.

• Seria C800 doskonale sprawdza się w druku na żądanie wysokojakościowych materiałów firmowych w formacie A3 i A4 , z prędkością nawet do 35 str./min.

• Serii MC800 to zaawansowane inteligentne kolorowe urządzenia wielofunkcyjne A3, które są łatwe w obsłudze i niezwykle niezawodne. Charakteryzują się również niskimi kosztami eksploatacji, dzięki czemu idealnie nadają się do zadań o dużym obciążeniu pracy

*Klient jest zobowiązany zakupić czarny toner i papier banerowy OKI w ciągu 30 dni od daty wystawienia faktury. Koszt czarnego tonera i papieru banerowego można odzyskać, wypełniając internetowy formularz. Darmowy toner i papier banerowy wystarcza na jeden rok drukowania, jest to założenie oszacowane na podstawie typowej ilości wydruków miesięcznie. Oferta jest ważna dla wybranych modelów urządzeń kolorowych  zakupionych między 7 stycznia 2019 a 31 marca 2019, do wyczerpania zapasów.

Karolina