Technologie » Komputery

Firma z ponad 100 letnią tradycją stawia na system Teta ERP

Grodkowskie Zakłady Wyrobów Metalowych S.A. – to firma, której czołowymi wartościami są: wysoka jakość oferowanych produktów oraz nieustanny rozwój. Dowodem na to jest inwestycja w migrację informatyczną do nowoczesnego systemu Teta ERP od Unit4 Polska.

GZWM S.A. to firma, która bazując na ponad 100 letniej tradycji, służy społeczeństwu pomocą w zakresie ochrony przeciwpożarowej oraz wykorzystania gazów węglowodorowych jako źródła ekologicznej energii. Głównym przedmiotem działalności organizacji jest wyrób wysokiej klasy sprzętu przeciwpożarowego, butli gazowych oraz zbiorników LPG. GZWM świadczy również usługi w zakresie malowania proszkowego, obróbki skrawaniem, tłoczenia, zwijania i gięcia blachy. Firma stale dąży do podnoszenia jakości oferowanych produktów i usług, o czym świadczą liczne certyfikaty (takie jak np. ISO 9001), które czynią GZWM konkurencyjną marką na rynkach zachodnich. Teraz przyszedł czas na kolejny krok do przodu – migrację do systemu Teta ERP, który pomoże zarządzać ważnymi obszarami w organizacji.

Czytaj całość artykułu tutaj: https://erp-view.pl/erp/firma_z_ponad_100_letnia_tradycja_stawia_na_system_teta_erp.html

openmediagroup