Gospodarka » Żywność
Flaki oferowane przez firmę Pałuki
Zobacz więcej zdjęć » |
Choć flaki kojarzone są głownie z polską kuchnią, to przygotowuje się je również w innych krajach – Czechach, czy też Austrii. Prawidłowe ugotowanie tej zupy to prawdziwa sztuka, dlatego warto zdecydować się na skorzystanie z oferty polskiego producenta.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Flaki - producent z Polski
Przedsiębiorstwo Pałuki to doświadczony zespół specjalistów, dla których gotowanie jest prawdziwą pasją i wyjątkowym doświadczeniem. Siedziba firmy mieści się w Malicach, koło Kcyni, a sam pomysł tworzenia dań na bazie flaków zrodził się w 1994 roku. Przedsiębiorstwo ma w swoim katalogu także inne potrawy, m.in. żurek, golonkę peklowaną bez kości i zupę gulaszową. Flaki wołowe przygotowywane są z najwyższej jakości produktów, z daleka od obszarów przemysłowych, co pozwoliło na uzyskanie wyjątkowego smaku. Firma w swojej działalności kieruje się zasadami ekologicznego przetwórstwa, dlatego zaufało jej tak wielu klientów, ceniących polską tradycję sztuki kulinarnej. Wszystkie wyroby pozbawione są konserwantów i barwników oraz innych, niezdrowych dodatków. Dzięki połączeniu naturalnych składników i aromatycznych przypraw udało się uzyskać smaczne i apetyczne dania na bazie flaków wołowych, cielęcych, wieprzowych itp. W trosce o najwyższą jakość swoich produktów firma wdrożyła system kontroli, na którym opiera się cały proces wytwórstwa. Bezpieczeństwu i ekologii podporządkowana jest cała działalność przedsiębiorstwa. Producent flaków stara się bowiem zaspokoić potrzeby najbardziej wyrafinowanych smakoszy, a nie niskim nakładem pracy zarobić duże pieniądze. Dzięki takiemu podejściu Pałuki zdobyły uznanie nie tylko klientów, ale i recenzentów kulinarnych.
Flaki wołowe
Każdy smakosz flaków wołowych znajdzie w ofercie Pałuki coś dla siebie. Starannie dobranie składniki, odpowiedni czas gotowania, dbałość o detale – to wszystko determinuje ostateczny smak i aromat. Producent ma w swoim asortymencie tradycyjne flaki gotowane w rosole lub gotowane i krojone, bez dodatków. Potrawy przygotowywane są według tradycyjnej receptury, z wykorzystaniem zdrowych warzyw, aromatycznych przypraw oraz pochodzącego od sprawdzonych dostawców mięsa. Zakład stworzył także coś unikatowego dla fanów wyrazistych, ostrych smaków – pikantne flaki pałuckie po staropolsku. Klienci, samodzielnie gotujący zupę, mogą natomiast skusić się na wybór krojonych i oczyszczonych wyrobów, które zostały wcześniej ugotowane do uzyskania odpowiedniej miękkości. Taki produkt wystarczy włożyć do rosołu, dodać ulubione przyprawy i cieszyć się wyjątkowym smakiem potrawy.
Producent flaków
Firma specjalizuje się w produkcji flaków, jednak katalog jej produktów obejmuje też inne wyroby tradycyjnej, polskiej, kuchni. W sklepie internetowym przedsiębiorstwa znaleźć można żurek pałucki, zupę gulaszową, fasolkę po bretońsku oraz golonkę peklowaną bez kości. Producent flaków przyrządza te potrawy w oparciu o sprawdzone przepisy i ekologiczne składniki. Dania stanowią bogactwo aromatów, które wypełniają cały dom. Kupując gotowane dania, można zatem przenieść się w czasie i poznać smaki kuchni naszych babć i mam. Warto dodać, że wyroby producenta flaków są cenione nie tylko przez starszych, ale i młodszych klientów.
Pałuki to firma, stawiająca przede wszystkim na jakość. Serdecznie zapraszamy zatem do zapoznania się z ofertą producenta i zakupu tradycyjnych, polskich wyrobów, dzięki którym każdego danie będzie smaczne i sycące!
Źródło fotografii: unsplash.com
Licencja: https://unsplash.com/license
Nadesłał:
slawek
|
Komentarze (0)