Technologie » Komputery

Francuska grupa telekomunikacyjna ITANCIA wdraża system IFS Applications 10 w 10 krajach na całym św

IFS, globalny dostawca oprogramowania dla przedsiębiorstw, informuje, że ITANCIA, dystrybutor oferujący rozwiązania telefoniczne B2B i infrastrukturę sieciową wybrał system ERP IFS Applications™ 10, aby pomóc utrzymać i przyspieszyć szybki rozwój firmy w Europie i Afryce.

Utworzona we Francji w 1991 r. firma ITANCIA początkowo zajmowała się sprzedażą używanego sprzętu telefonicznego firmom, a następnie dywersyfikując i rozszerzając ofertę o dystrybucję sprzętu telekomunikacyjnego i infrastruktury sieciowej, naprawy sprzętu elektronicznego, usługi o wartości dodanej oraz „szyte na miarę” rozwiązania logistyczne. ITANCIA działa na terenie 80 krajów poprzez 10 własnych filii i 3400 partnerów handlowych i odnotowuje coroczny wzrost o około 20%.

Czytaj całość artykułu tutaj: https://www.erp-view.pl/erp/francuska_grupa_telekomunikacyjna_itancia_wdraza_system_ifs_applications_10_w_10_krajach_na_calym_swiecie.html

openmediagroup