Dom » Budownictwo

Funkcjonalność w nowoczesnej odsłonie – efektowny komplet stolików kawowych RALPH firmy Rosanero

Wieczór gier planszowych, spotkanie z przyjaciółką czy mecz piłkarski – w chwilach relaksu potrzeba niewiele: wystarczy dobre towarzystwo, przestronna kanapa i przede wszystkim wygodny, funkcjonalny stolik mieszczący wszystko, co umila czas.

Marka Rosanero proponuje komplet trzech nowoczesnych stolików kawowych RALPH, które dzięki harmonijnemu połączeniu czarnej proszkowanej stali i spieku kwarcowego imitującego biały marmur oraz klasycznej okrągłej formie będą stanowiły efektowną ozdobę salonu.

Stoliki kawowe składające się z kilku komplementarnych względem siebie elementów wypierają z salonów obszerne ławy. Dzięki nim wnętrza zyskują na lekkości, ale także funkcjonalności – są więc idealnym rozwiązaniem do niewielkich wnętrz. Lekkie stoliczki o różnej wielkości i wysokości można swobodnie rozstawiać, w zależności od potrzeb. Kiedy wymaga tego okazja – mogą spełniać funkcję designerskiego stołu, na którym ułożymy przekąski. Z kolei na co dzień każdy ze nich może odgrywać inną rolę – na średnim ułożymy aktualnie czytane książki i magazynu, najmniejszy będzie miejscem na smartfon, pilot i filiżankę z kawą, natomiast największy może być ozdobną tacą, na której ustawimy rośliny czy elementy dekoracyjne. Decydując się na komplet stolików RALPH firmy Rosanero mamy pewność, że zawsze będą one dobrze wyglądać – zarówno zestawione ze sobą, jak i ustawione osobno.

Natura oswojona

Cechą szczególną kompletu RALPH jest spiek kwarcowy wykorzystany do wykonania blatu. To naturalne tworzywo o doskonałych parametrach wytrzymałościowych i użytkowych, stosowane do wykańczania podłóg, ścian czy blatów kuchennych. Jego ogromnym atutem jest unikatowy, naturalny wygląd oraz lekkość. Zastosowanie spieku daje klientom swobodę korzystania z mebli, bez strachu o zarysowania i problemy z przenoszeniem. Biały blat stolików przypomina wyglądem szlachetny marmur – wyjątkowo klasyczny i popularny surowiec, jeden z częściej wykorzystywanych w aranżacji wnętrz. Naturalny urok kamienia uzupełnia okrągła, uniwersalna forma stolika. Całość przełamuje industrialna, minimalistyczna proszkowana stal oraz stabilna konstrukcja podstawy. Stoliki dostępne są w trzech praktycznych wymiarach: 60 cm średnicy x 28 cm wysokości, 60 cm średnicy x wysokości 38 cm oraz 95 cm średnicy x 28 cm wysokości i mogą być zakupione zarówno w komplecie, jak i osobno.

Więcej informacji na temat produktów firmy Rosanero można znaleźć na stronach www.rosanero.pl oraz www.andersmeble.pl.

flypr

• avatar
    ~scandicsofa.pl 2018-06-11 08:55:32

Bardzo dobre porady. Dobór mebli do salony jest bardzo ważną rzeczą ;)

• avatar
    ~radek 2018-06-10 15:19:03

meble to spory wydatek warto sprawdzić vivus.pl