Technologie » Komputery

Globalny producent z sektora lotnictwa i obrony – Terma – zapewnia zarządzanie danymi i identyfikowa

IFS, globalny dostawca oprogramowania dla przedsiębiorstw, informuje, że firma Terma, producent i dostawca elektroniki do zastosowań wojskowych i cywilnych, elementów płatowców i oprogramowania, zdecydowała się zaktualizować swoją platformę ERP do wersji IFS Applications™ 10.

Jako największy gracz duńskiego przemysłu obronnego i dostawca uczestniczący w programie F-35 Joint Strike Fighter, firma Terma odnotowuje szybki wzrost. Zwiększając swój przychód ogółem o wartości dwucyfrowe przez cztery kolejne lata, organizacja realizuje coraz więcej projektów za pomocą 16 jednostek działających na całym świecie.

Czytaj całość artykułu tutaj: https://www.erp-view.pl/wiadomosci/globalny_producent_z_sektora_lotnictwa_i_obrony_terma_zapewnia_zarzadzanie_danymi_i_identyfikowalnosc_za_pomoca_ifs_applications_10.html

openmediagroup