Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Grudniowe poranki z atrakcjami dla najmłodszych w Galerii Bemowo

Grudzień to czas przygotowań do Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku, dlatego też grudniowa edycja sobotnich poranków dla dzieci w Galerii Bemowo upłynie w gwiazdkowo-noworocznym klimacie.

W ramach projektu „Bemikowo” na najmłodszych klientów Galerii Bemowo czekają spotkania pełne zabaw i aktywności. W programie m.in. akademia kul do kąpieli oraz choinkowy zawrót głowy.

Harmonogram grudniowych rodzinnych poranków w Galerii Bemowo prezentuje się następująco:

• Choinkowy zawrót głowy, czyli warsztaty animacyjno-plastyczne dla całych rodzin z choinką w tle. Zajęcia odbędą się 14 grudnia 2019 r. w godzinach 10.00-12.00;
  • Akademia kul do kąpieli, czyli warsztaty manualne tworzenia domowych, zapachowych kul do kąpieli. Zajęcia odbędą się 21 grudnia 2019 r. w godzinach 10.00-12.00;
  • Ozdoby sylwestrowe, czyli zajęcia kreatywne z tworzenia dekoracji noworocznych. Zajęcia odbędą się 28 grudnia 2019 r. w godzinach 10.00-12.00.

„Bemikowo w świąteczno-noworocznej odsłonie! Przed nami kolejne sobotnie poranki z licznymi atrakcjami dla najmłodszych, które na stałe wpisały się już w kalendarz marketingowy Galerii Bemowo. Zapraszamy do wspólnej zabawy, podczas której będziemy m.in. tworzyć oryginalne pomysły na prezenty pod choinkę czy ozdoby noworoczne” – mówi Piotr Bombolski, dyrektor Galerii Bemowo.

Udział w atrakcjach realizowanych w ramach projektu Bemikowo jest bezpłatny. Spotkania odbywają się przed Spotykalnią w Galerii Bemowo.

Informacje o firmie:

Galeria Bemowo powstała w 1999 roku, a całkowita powierzchnia użytkowa obiektu to prawie 35.000 m2. Ofertę handlową centrum tworzy 69 najemców, głównymi z nich są: hipermarket Carrefour oraz sklepy RTV Euro AGD, Sephora, Pizza Hut oraz Cinema City. Do dyspozycji klientów jest bezpłatny parking z 944 miejscami postojowymi.

Właścicielem Galerii Bemowo jest Aerium. Zarządcą obiektu jest firma Apsys Polska S.A.

www.galeria-bemowo.pl

O APSYS

ZARZĄDCA APSYS jest jednym z wiodących operatorów branży centrów handlowych w Polsce i we Francji. Firma powstała w 1996 roku i działa jako inwestor, deweloper, agent ds. najmu, menadżer projektu oraz zarządca nieruchomości. Tworzy innowacyjne, „szyte na miarę” projekty uwzględniające specyfikę danego miejsca, kontekst społeczny oraz środowisko naturalne. Do największych inwestycji firmy należą Manufaktura w Łodzi oraz Posnania w Poznaniu.

APSYS Polska zarządza obecnie 1 100 000 mkw. GLA w 24 centrach handlowych zlokalizowanych w 17 największych miastach w Polsce. Firma i jej projekty były wielokrotnie nagradzane przez PRCH, ICSC, Europa Property oraz CiJ w dziedzinach rozwoju, zarządzania oraz marketingu.

O ÆRIUM

Ærium jest ogólnoeuropejskim zarządcą nieruchomości i aktywów działającym w ramach pionowej struktury zarządczej, skupiającym się na nieruchomościach komercyjnych z pełnym zakresem ryzyka. Ærium posiada osiem biur w Europie, w których zatrudnianych ponad 100 pracowników, łączących dogłębną wiedzę i doświadczenie z uznaniem i renomą wynikających z realizacji projektów na rzecz naszych inwestorów. Kierownictwo wyższego szczebla Ærium współpracuje ze sobą od ponad dziesięciu lat w ramach szesnastu funduszy z inwestycjami o łącznej wartości 11 mld EUR. Obecnie Aerium zarządza nieruchomościach komercyjnymi wartymi ponad 4,4 mld EUR.

Orchidea