Rozrywka i wypoczynek » Turystyka

Grupowa rewolucja w zakupie biletów lotniczych

Polacy już dawno przekonali się, że zakupy przez Internet to korzyść zarówno dla klienta, jak i sprzedawcy. System zakupów grupowych pozwolił na korzystanie z atrakcyjnych rabatów na różnorakie usługi, począwszy od wizyty u kosmetyczki po... tanie podróżowanie.

Teraz w ofercie można znaleźć również rabaty na skorzystanie z serwisu zakupu biletów lotniczych Why Not Fly. Wszystko wskazuje na to, że rynek zakupów grupowych, który zrewolucjonizował  handel on-line, będzie rozwijał się w tym roku jeszcze prężniej. Popularność wśród użytkowników spowodowała, że kolejnych serwisów grupowych zaczęło systematycznie przybywać. Wraz z nimi wzbogaciła się również ilość proponowanych usług. Już teraz dzięki zakupom grupowym można np. spełnić marzenie o samolotowej podróży do Paryża po cenie, jaką normalnie wydajemy na bilety pociągowe.

- Wykorzystując serwisy zakupów grupowych możemy zaproponować naszym klientom usługi po jeszcze atrakcyjniejszych cenach. Dzięki rezerwacji biletu lotniczego za pośrednictwem portalu oferujemy najniższą opłatę za wystawienie biletu w Polsce. Klient zyskuje oszczędność czasu i wygodę, nie tracąc nic na profesjonalnej obsłudze i jakości usług. Jednak najważniejsze jest to, że oferta nie dotyczy określonego miejsca w Europie. To pasażer sam decyduje gdzie i kiedy chce polecieć – wyjaśnia Bartosz Groszek z internetowego centrum rezerwacji biletów lotniczych Why Not Fly.

Taka oferta to nie lada gratka nie tylko dla wytrawnych podróżników. Bilet za grosze kusi także tych, którzy marzyli o weekendowym wypadzie za granicę, ale nie mogli sobie na niego pozwolić. Na portalu http://happyday.pl/happyday/0,113551,,56246.html znaleźć można nietypową ofertę przygotowaną przez centrum zakupu biletów lotniczych Why Not Fly. To pierwsza w Polsce tego typu propozycja, która nie ogranicza klienta do wyboru konkretnego miejsca, lecz pozwala na podróżowanie do dowolnego miasta w Europie. Ponadto czas realizacji vouchera jest wyjątkowo długi – od 16 stycznia do 16 lipca 2012 roku.

Oferta obejmuje wystawienie biletu lotniczego (w jedną lub dwie strony) przy rezerwacji biletów regularnych linii lotniczych na trasach europejskich (z wyłączeniem połączeń krajowych) za pośrednictwem portalu www.whynotfly.pl. Oprócz profesjonalnej obsługi lotów pasażer uzyska spersonalizowany e-poradnik, który ułatwi mu podróżowanie. Tanie bilety lotnicze zamówione za pośrednictwem internetowych zakupów grupowych? Być może jest to zapowiedź kolejnej rewolucji, jaka dokona się dzięki narzędziom e-commerce. Tym razem będzie to rewolucja na rynku turystycznym.

agencja 9.90 PR