Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Guitar Hero III tour 2008

Gitarowy pojedynek to tylko jedna z atrakcji, jakie czekają na klientów centrum handlowo-rozrywkowego Blue City podczas imprezy promującej grę Guitar Hero III: Legends of Rock.

Każdy, kto przyjdzie 26 stycznia 2008 r. do centrum handlowo-rozrywkowego Blue City, będzie mógł przetestować najnowszą odsłonę gry z cyklu Guitar Hero – Legends of Rock. Do dyspozycji odwiedzającym oddane zostaną komputery oraz konsole Xbox 360. Na śmiałków czeka iście gitarowy pojedynek – każdy, kto weźmie udział w turnieju, dostanie nagrodę! Na ścisłą trójkę finalistów czekają atrakcyjne nagrody ufundowane przez LEM, HP, Xbox oraz magazyn „Machina”. Zapisy do wzięcia udziału w turnieju będą się odbywały podczas trwania imprezy, a sam turniej rozegrany zostanie w godzinach 12 – 19. To propozycja nie tylko dla młodzieży. W zabawie mogą wziąć udział również rodzice, czynnie uczestnicząc w konkursach bądź wspierając zawodników w roli kibiców.

Organizatorem imprezy jest firma Licomp Empik Multimedia – wyłączny dystrybutor gry Guitar Hero III: Legends of Rock na terenie Polski.

Wstęp wolny.

czarni14