Technologie » Komputery

Harvard, Oxford, Uniwersytet Wrocławski – co łączy te uczelnie?

Uczelnie wyższe w naszym kraju stawiają sobie poprzeczkę wysoko i robią wszystko, aby poziomem dorównać zagranicznym uniwersytetom. Krokiem w dobrym kierunku jest sprawne zarządzanie możliwe dzięki systemom klasy ERP.

Uniwersytet Wrocławski to kolejna prestiżowa uczelnia, która nawiązała współpracę z UNIT4 TETA. Tym samym niemal wszystkie wrocławskie uczelnie publiczne operować będą na systemach TETA EDU.

Wrocław od lat utrzymuje się w czołówce najbardziej innowacyjnych polskich miast, a w świadomości odwiedzających jest niekwestionowaną perłą Dolnego Śląska. Co roku wiele młodych osób wybiera tamtejsze uczelnie i tam zamierza realizować swoje plany edukacyjne i zawodowe. Znamienne, że kolejna wrocławska placówka, po Uniwersytecie Przyrodniczym, Akademii Wychowania Fizycznego i Politechnice Wrocławskiej, stawia na sprawdzone rozwiązania do zarządzania uczelnią.

Czytaj całość artykułu tutaj: http://www.erp-view.pl/erp/harvard_oxford_uniwersytet_wroclawski_co_laczy_te_uczelnie.html

openmediagroup