Firma » Bankowość

iBRE- system na miarę Europy

Już po raz kolejny rynek docenił Internetowy System Bankowości Korporacyjnej BRE Banku. Tym razem iBRE zdobył wyróżnienie w Konkursie EUROPRODUKT.

Jury doceniło uniwersalną platformę finansową za kompleksowe podejście do oczekiwań użytkowników.

„Innowacyjność platformy finansowej iBRE polega na agregacji wielu usług i rozwiązań z zakresu bankowości korporacyjnej, opartej o uniwersalną technologię Internetu, która pozwala elastycznie i w krótkim czasie dostosowywać funkcje poszczególnych modułów do wymagań biznesowych i organizacyjnych klienta" - mówi Dariusz Nalepa, dyrektor Departamentu Bankowości Transakcyjnej w BRE Banku.
„Takie podejście jest możliwe również dzięki temu, że rozwój systemu prowadzony jest w oparciu o bezpośrednią współpracę i konsultacje z klientami"- dodaje.

Tytułem EUROPRODUKT nagradzane są produkty, które, ze względu na wysoką jakość, nowoczesną technologię produkcji oraz ciekawe wzornictwo mogą konkurować z wyrobami producentów europejskich. Firmy, których wyroby uzyskują tytuł EUROPRODUKTU, to firmy, które dążą do zapewnienia kompleksowej i profesjonalnej obsługi klientów.

Głównym celem konkursu EUROPRODUKT jest wspieranie polskiego eksportu i budowanie trwałego prestiżu krajowych przedsiębiorstw na rynku europejskim.

ap