Technologie » Komputery

Ideal Group usprawnia i automatyzuje działanie swoich 15 firm dzięki IFS Applications 10

Rozwiązanie firmy IFS wesprze jeden z największych prywatnych konglomeratów w Sri Lance w udoskonaleniu działalności operacyjnej w obrębie całej grupy.

IFS, globalny dostawca oprogramowania dla przedsiębiorstw, informuje, że Ideal Group, jeden z największych prywatnych konglomeratów w Sri Lance, zdecydował się na zakup IFS Applications™ 10. System będzie kluczowym elementem infrastruktury cyfrowej wspierającej działania firmy w różnych obszarach działalności, m.in. motoryzacji, usług z zakresu bezpieczeństwa, energii słonecznej oraz usług kurierskich.

Rozwiązanie firmy IFS umożliwi przedsiębiorstwu Ideal Group łatwe zintegrowanie wszystkich procesów biznesowych wśród należących do niego spółek zależnych. Poprzez wprowadzenie jednolitej, nowoczesnej platformy ERP firma będzie w stanie łatwiej realizować plany strategiczne. Jednocześnie uzyska lepszy wgląd w procesy, co usprawni podejmowanie decyzji biznesowych oraz udoskonali działalność operacyjną, by przedsiębiorstwo mogło lepiej reagować na zmiany rynkowe.

System IFS Applications pozwoli również firmie Ideal Group skutecznie zarządzać i zintegrować sprzedaż pojazdów, usług, części oraz inne działania w ramach centralnej platformy, która pozwoli na przekształcenie firmy i wykorzystanie jej pełnego potencjału.

Czytaj całość artykułu tutaj: https://www.erp-view.pl/erp/ideal_group_usprawnia_i_automatyzuje_dzialanie_swoich_15_firm_dzieki_ifs_applications_10.html

openmediagroup