Technologie » Komputery

IFS upraszcza obsługę klienta za pomocą rozwiązania IFS Customer Engagement

Wielokanałowe, zarządzane przez sztuczną inteligencję centrum obsługi klienta zwiększa komfort klientów poprzez integrację z rozwiązaniem IFS Zarządzanie Serwisem w Terenie (IFS FSM), systemem IFS Applications oraz oprogramowaniem innych firm.

Firma IFS, globalny dostawca oprogramowania dla przedsiębiorstw, poinformowała o trzech funkcjach rozwiązania IFS Customer Engagement™, które umożliwiają wielokanałową obsługę klientów.

IFS Customer Engagement to wszechstronne rozwiązanie do obsługi centrów wsparcia technicznego oraz zarządzania obsługą klienta.

Trzy funkcje rozwiązania IFS Customer Engagement:

• Samoobsługa z technologią rozpoznawania mowy: Rozwiązanie IFS Customer Engagement wykorzystuje sztuczną inteligencję (AI) oraz technologię rozpoznawania mowy — dzięki nim klienci mogą samodzielnie wykonywać proste zadania, np. w prosty, zautomatyzowany sposób modyfikować termin wizyty technika lub sprawdzać godzinę spotkania.

Czytaj całość artykułu tutaj: https://erp-view.pl/sfa_ffa/ifs_upraszcza_obsluge_klienta_za_pomoca_rozwiazania_ifs_customer_engagement.html

openmediagroup

Zamów opracowanie informacji prasowej

Za 1 dzień:
Maskotka z filcu - warsztaty, 22.09, godz. 12:00, Empik Bonarka, Kraków,

Array ( [p_srv_id] => 3 [p_usr_id] => 101120 [p_type] => ARTICLE [p_accepted] => YES [p_status] => ENABLED [p_pkg_nr] => 1 [p_pkg_items] => 4 [p_ctg_ids] => )