Technologie » Komputery

Impuls EVO bezkonkurencyjny w kategorii ERP Trends

Prestiżowe Targi IT Future Awards 2014 już za nami. Towarzyszyły im konferencja IT Future Congress oraz konkurs Lider IT 2014, którego celem było wyłonienie kreatywnych rozwiązań, usług oraz technologii w 17 kategoriach, obejmujących branżę nowych technologii.

W kategorii „ERP Trends – systemy planowania zasobów przedsiębiorstwa”, bezkonkurencyjny okazał się Impuls EVO, autorskie oprogramowanie BPSC SA.

O popularności tego rozwiązania na polskim rynku świadczą liczby. W 2013 roku na wdrożenie systemu Impuls EVO zdecydowało się kolejne 30 przedsiębiorstw, tym samym z oprogramowania klasy ERP autorstwa BPSC SA korzysta już ponad 600 polskich firm. Interfejs systemu codziennie wyświetlany jest na ponad 47 tysiącach monitorów końcowych użytkowników w przedsiębiorstwach produkcyjnych, dystrybucyjno-handlowych oraz usługowych.

Czytaj całość artykułu tutaj: http://www.erp-view.pl/wiadomosci/impuls_evo_bezkonkurencyjny_w_kategorii_erp_trends.html

openmediagroup