Firma » Biznes

iReward24 Srebrnym Partnerem Konferencji Retail Technology Day 2010

iReward24 została Srebrnym Partnerem Konferencji Retail Technology Day. Konferencja odbędzie się 28 października 2010 w hotelu Kyriad Prestige w Warszawie.

Głównym celem przyświecającym temu wydarzeniu jest prezentacja nowoczesnych rozwiązań dla branży retail. Przedstawiciele sieci handlowych będą mieli okazję zapoznać się z  najnowszymi technologiami oraz możliwościami, jakie mogą dać odpowiednio dobrane i wdrożone systemy informatyczne.

Podczas konferencji iReward24 zaprezentuje swoje rozwiązanie do zarządzania programami lojalnościowymi. Przedstawiciel iReward24 w sesji: IT w kierunku klienta: lepsza komunikacja – właściwa ocena oczekiwań – większe zyski wygłosi wykład pt: Program lojalnościowy szyty na miarę – rozwiązania dla średnich i małych sieci handlowych. Podczas prezentacji zostaną przedstawione możliwości oraz wymierne korzyści, jakie może przynieść firmie wdrożenie nowoczesnego programu lojalnościowego.

Po części merytorycznej uczestnicy Retail Technology Day 2010 będą mieli możliwość zapoznać się ze szczegółami omawianych rozwiązań podczas wystawy firm towarzyszącej konferencji.

Event zakończy retailIT mixer – nieformalne spotkanie, w którym wezmą udział wystawcy, uczestnicy konferencji, zaproszeni goście i partnerzy. Organizatorem konferencji jest firma ECP Communication.

Źródło: www.iReward24.pl

iReward24 S.A.