Technologie » Komputery

IT.integro podwójnie wyróżniona podczas Microsoft Worldwide Partner Conference 2016

Spółka IT.integro została uhonorowana tytułem Microsoft Dynamics Reseller of the Year for Central and Eastern Europe, a także po raz kolejny zaproszona do elitarnego klubu President’s Club for Microsoft Dynamics 2016.

Informacje zostały oficjalne podane do wiadomości podczas Microsoft Worldwide Partner Conference 2016, która odbywała się w dniach od 10 do 14 lipca 2016 w Toronto, w Kanadzie. Obie nagrody odebrał osobiście Piotr Śledź, prezes zarządu IT.integro.

Sukces w Polsce oraz w Europie Środkowo-Wschodniej

To chwila wielkiej satysfakcji potwierdzająca, że jesteśmy bardzo blisko celu, by zostać największym partnerem NAV w naszym rejonie CEE. Już dzisiaj realizujemy projekty, których znaczącą częścią jest obszar Europy Środkowo-Wschodniej. Jesteśmy dumni, że po raz kolejny nasza praca oraz działania zostały dostrzeżone i docenione. Obie nagrody są efektem ciężkiej pracy całego zespołu IT.integro. Stają się one dla nas inspiracją oraz mobilizacją do dalszych starań. Od lat jesteśmy liderem w Polsce. Współpracujemy z Microsoft w zakresie efektywnej edukacji rynku na temat zintegrowanych systemów informatycznych. Wdrażamy najpopularniejszy system ERP z rodziny produktów Microsoft – Microsoft Dynamics NAV, z którego korzysta już ponad 120.000 firm na całym świecie – podsumowuje Piotr Śledź, prezes zarządu, IT.integro – Dbamy o rozwój produktu, zapewniając Polską Funkcjonalność systemu, dopasowaną do wymogów prawnych lokalnego rynku. Dodatkowo, efektywnie rozwijamy sieć partnerską Master League – dodaje.
President’s Club for Microsoft Dynamics

Czytaj całość artykułu tutaj:  http://www.erp-view.pl/wiadomosci/it_integro_podwojnie_wyrozniona_podczas_microsoft_worldwide_partner_conference_2016.html

openmediagroup