Technologie » Komputery

Jak wytresować smoka, czyli Comarch ERP XL w firmie DRAGON

Istnieją różne szkoły nazywania firm. Niektórzy właściciele chcą zaakcentować swoje nazwisko, inni odnoszą się do branży lub produktu, jeszcze inni stawiają na neologizmy albo połączenia różnych wyrazów.

Ale są też tacy, którzy preferują symbolikę – chcą, by nazwa, choć nie daje informacji na temat działalności przedsiębiorstwa, wywoływała u potencjalnego klienta określone skojarzenia. Jeśli spotyka się on z firmą DRAGON, bez wątpienia ma przed oczami potężną, sprawną, budzącą respekt firmę.

Potęga ta ma swoje odzwierciedlenie w faktach. Sięgająca 46 lat historia, portfolio liczące 20 marek własnych i 1800 produktów, 800 miast w Europie i Azji, w których sprzedawane są produkty firmy – takie liczby muszą budzić szacunek wśród klientów i grozę wśród konkurencji. DRAGON to lider na rynku produkcji chemii budowlanej, motoryzacyjnej i gospodarczej, a także jedno z najdynamiczniej rozwijających się przedsiębiorstw w tym sektorze w Polsce. Czym skorupka za młodu…

openmediagroup