Rozrywka i wypoczynek » Turystyka
Jakość na pierwszym miejscu w restauracjach Winestone
Zobacz więcej zdjęć » |
Przez dwa tygodnie goście restauracji Winestone będą mogli skosztować potraw przygotowanych na bazie polskiej wołowiny sezonowej. Gwarantowana jakość mięsa oraz jego wartość odżywcza z pewnością przekona najbardziej wymagających klientów. Wyśmienity, wyraźny smak oraz kruchość wołowiny zapewnia starannie dobrany proces dojrzewania w aromacie drewna dębowego.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Przeczytaj również
- Promowanie zdrowego i odpowiedzialnego żywienia to cel restauracji Winestone. Włączanie do karty menu specjalnie wyselekcjonowanej, polskiej wołowiny zachęca klientów do zwracania większej uwagi na jakość spożywanych produktów. Po sukcesie pierwszej oferty zdecydowaliśmy się na wprowadzenie drugiej edycji promującej odpowiedzialne podejście do oferowanych u nas potraw - podkreśla Paweł Anders, dyrektor projektu Winestone.
Propozycje kulinarne zostały tak przygotowane, aby trafić w gusta najbardziej wybrednych smakoszy. W menu znajdą się takie potrawy jak: duszone policzki z grzybami leśnymi i rozmarynem, wyśmienite carpaccio podawane z truflami i cytryną oraz dwa rodzaje steków. Ponadto, goście będą mieli okazję delektować się temperamentnym winem Terra d'Uro, dojrzewającym 18 miesięcy w beczkach z dębu francuskiego. Grona Tinta de Toro używane do produkcji tego niezwykłego trunku pochodzą z parceli „El Romeral", gdzie winne krzewy liczą sobie nawet 143 lata. Co więcej, winnica uprawiana jest organicznie.
O wyjątkowych walorach polskiej wołowiny sezonowej najlepiej jest przekonać się osobiście. Potrawy dostępne są w restauracjach Winestone w następujących hotelach: Mercure Gdańsk Stare Miasto, Mercure Gdańsk Posejdon, Mercure Gdynia Centrum, Mercure Warszawa Grand, Mercure Warszawa Centrum, Mercure Poznań Centrum, Mercure Wrocław Centrum, Mercure Częstochowa Centrum, Mercure Opole oraz Mercure Toruń Centrum.
Nadesłał:
Public Dialog
|
Komentarze (0)