Rozrywka i wypoczynek » Prezenty

Jesienne nowości Marvela

W październiku na fanów komiksowych superbohaterów czekają filmy z niezwykłymi przygodami Spider-Woman, Kapitana Ameryki oraz The Avengers.

Kolejna odsłona animowanej kolekcji Marvel zapowiada się szczególnie interesująco. Na sklepowych półkach pojawią się filmy z wyszkoloną w sztukach walki Spider-Woman, która jako mroczny anioł stróż San Francisco i tajemniczy pomocnik policji, ściga groźnych przestępców pod osłoną nocy. Do walki ze złem wyruszą także The Avengers, czyli elitarna grupa najsłynniejszych komiksowych herosów stworzonych przez Marvela - w jej skład wchodzą między innymi niepokonany Hulk, Iron Man, nordycki bóg piorunów Thor czy Czarna Wdowa. To właśnie oni bronią mieszkańców naszej planety przed złymi przybyszami z innych światów. W październiku ponadto historia Steve'a Rogersa, któremu wojsko składa propozycję nie do odrzucenia - ten wrażliwy student sztuki ma uczestniczyć w tajnym eksperymencie naukowym....

Pierwsza na polskim rynku seria filmów Marvel powstała dzięki współpracy dystrybutora Media Service i wydawcy - firmy Kartunz. Do tej pory w kolekcji ukazały się przygody Spider-Mana, Hulka, Fantastycznej Czwórki, Iron Mana, Silver Surfera i grupy X-Men. A to jeszcze nie koniec atrakcji dla fanów komiksowych animacji.

Boxy DVD z przygodami kolejnych bohaterów serii Marvel do kupienia już od 27 października za 49,99 zł w sklepach specjalistycznych, dużych sieciach handlowych, sieci sklepów SMYK oraz w wybranych sklepach internetowych. Więcej informacji o serii Marvel można znaleźć na stronach patronów medialnych: Filmweb.pl, Marvelcomics.pl oraz Esensja.pl.

Media Service Sp. z o.o.