Motoryzacja » Samochody

Jude Law i Life RX - to początek podróży

Jak powstał projekt Life RX? Dlaczego Jude Law zdecydował się na bycie ambasadorem marki Lexus? Obejrzał szkice klipu reklamowego i… co go przekonało? Co o zdjęciach mówi Greg Williams, słynny fotograf gwiazd? Dlaczego południe Francji i kamerdyner?

Pytań można zadać wiele, ale po co? Wystarczy obejrzeć materiał zza kulis powstawania projektu:

Komentując swój udział w kampanii Jude Law powiedział: ‘Kocham jazdę samochodem, wiąże się z nią swoista ucieczka od rzeczywistości… Przesłanie kampanii „Life RX” jest bardzo prawdziwe: odpowiedni samochód to klucz do niezwykłych przeżyć. Jazda Lexusem to wciągająca podróż w którą każdy zechce się udać’.

AdComms Media & Marketing Group