Firma » Biznes

Justyna Święty-Ersetic ambasadorką marki Sante

Firma Sante, ekspert w dziedzinie zdrowego odżywiania, nawiązała współpracę ambasadorską z Justyną Święty-Ersetic. W jej ramach, utytułowana polska lekkoatletka promować będzie produkty z całego asortymentu Sante, z naciskiem na propagowanie właściwej diety i zdrowego stylu życia.
Justyna Święty-Ersetic jest wielokrotną medalistką Mistrzostw Polski, Europy i Świata oraz rekordzistką Polski. Największe sukcesy odnosi w biegu na 400 metrów. Uczestniczyła w Igrzyskach Olimpijskich w Londynie i Rio de Janeiro. Jej osiągnięcia i rozwijająca się kariera sportowa od lat budzą zachwyt i szacunek kibiców.

Teraz Justyna Święty-Ersetic została ambasadorką firmy Sante. Jak sama podkreśla, w podjęciu decyzji o nawiązaniu współpracy, kluczowe znaczenie miał charakter asortymentu produktów. - Na sportowe sukcesy składa się mnóstwo czynników, a jednym z nich jest bez wątpienia zbilansowana, różnorodna dieta - mówi Justyna Święty-Ersetic. - Produkty Sante znam od dawna - mam pełne przekonanie do ich jakości oraz korzystnego wpływu na zdrowie i samopoczucie. Rekomenduję produkty, po które sama sięgam, znam ich skład, wiem jak smakują i co dobrego mogą dać mojemu organizmowi. Justyna Święty-Ersetic zakłada, iż te działania zyskają również szerszy wpływ edukacyjny. - Głęboko liczę na to, że promocja tego asortymentu stanie się także ważnym elementem poszerzania świadomości znaczenia zdrowej diety dla każdego z nas - nie tylko sportowców. To naprawdę ważne, by nieustannie rosła wiedza o tym, że produkty musimy wybierać świadomie, gdyż sposób odżywiania oddziałuje na całą jakość naszego życia.

Firma Sante od lat wyznacza trendy na rynku zdrowej żywności. Ma bardzo szerokie portfolio, obejmujące również produkty dedykowane osobom aktywnym fizycznie (batony i odżywki proteinowe Go On). - Naszą misją jest szczególna dbałość o zaoferowanie konsumentom żywności, mającej korzystny wpływ na zdrowie i samopoczucie - mówi Mariola Małkowska, Senior Brand Manager w firmie Sante. - Ważną część naszego portfolio stanowią produkty, które wspomagają osoby uprawiające sport, dostarczając im dawki energii i potrzebnych substancji odżywczych. Współpraca z panią Justyną Święty-Ersetic idealnie wpisuje się w realizację misji naszej firmy. Cieszymy się, iż produkty Sante rekomendowane są przez osobę o tak dużej wiarygodności w dziedzinie sportu i zdrowego stylu życia.

milkas