Rozrywka i wypoczynek » Sport

Już za 50 dni UEFA EURO 2012TM!

Mistrzostwa Europy w Piłce Nożnej rozpoczną się już 8 czerwca. To prawdziwe święto wszystkich miłośników futbolu, a także fanów słodyczy i Wedla, który przygotował dla swoich konsumentów wiele atrakcji.

Marka Wedel to nie tylko producent czekoladowych smakołyków, ale również ponadczasowy dostarczyciel przyjemności, dlatego firma postanowiła wziąć udział w tym niezwykłym wydarzeniu, jako Narodowy Sponsor UEFA EURO 2012TM. Wedel zaprasza wszystkich konsumentów do Wedlowskiej Fali Przyjemności, która sprawi, że będziemy chcieli być razem, dzielić się przyjemnością i dobrymi emocjami. Specjalnie z tej okazji została wyprodukowana linia produktów dedykowanych UEFA EURO 2012TM. Limitowaną edycję tworzą m.in.: Czekoladowa Figurka Slavko i Slawka, Ptasie Mleczko® w opakowaniu w kształcie stadionu czy Torcik Wedlowski w kształcie piłki nożnej.

Z myślą o swoich konsumentach marka Wedel rozpoczęła też promocję konsumencką, której pula biletów wynosi aż 1090 podwójnych wejściówek na mecze w Polsce i Ukrainie. Promocja trwa do 10 czerwca, dlatego nadal mnóstwo osób ma szansę na niezapomniane emocje związane z oglądaniem meczów na żywo!

Kolejną aktywnością Wedla jest współpraca z TVP. Telewizja Polska, która nabyła od UEFA prawa do pokazywania turnieju UEFA EURO 2012TM oraz marka Wedel, podjęły decyzję o współpracy i zdecydowano, że główne studio plenerowe TVP zlokalizowane będzie w Warszawie na dachu budynku fabryki E.Wedel na Pradze. Z dachu tego budynku rozpościera się wyjątkowy widok na Stadion Narodowy oraz stolicę, dlatego możemy spodziewać się niezwykłych relacji oraz zapierających dech w piersiach widoków.

Bez względu na to, gdzie będziemy oglądać transmisje Mistrzostw Europy, najważniejsze jest to, by zadbać o dobre towarzystwo z którym będzie można dzielić się sportowymi emocjami i słodyczami Wedla...

Wedel
WIĘCEJ INFORMACJI z firmy E. Wedel (PRESS BOX)

newss.pl