Moda » Obuwie

Karnawałowy blask LOFT37.PL

Zbliża się czas karnawałowego szaleństwa. Na tą okazję marka LOFT37.PL proponuje błyszczące i szykowne modele ultrakobiecych i seksownych butów, które podkreślą seksapil, dodadzą uroku i wyróżnią nas z tłumu na balu, czy przyjęciu.

Według projektantek Pauliny Ady Kalińskiej i Joanny Trepki w karnawale dodatki do kreacji obowiązkowo muszą być w, pełnym przepychu i luksusu, stylu glamour.

Najświeższe propozycje LOFT37.PL wydają się wręcz idealne na tę okazję. Szpilki oraz baleriny marki przyciągają kobiecym fasonem oraz brokatowym błyskiem. W karnawałowej odsłonie dostępne są trzy modele: Baletnice Glamour, Eve Glamour oraz Diva Glamour, które stworzono na bazie znanych już klientom butów. Możemy je zamówić w połyskującym kolorze: czarnym, złotym lub srebrnym. Nowością w kolekcji LOFT37.PL jest model inspirowany genialną aktorką Polą Negri, na wygodnym i praktycznym w tańcu (6 cm) obcasie z ultraseksownym wycięciem śródstopia. Buty te fantastycznie prezentują się na stopie, perfekcyjnie wydłużając nogę oraz podkreślając kobiecy styl kreacji. Idealnie prezentują się w czarnej, lakierowanej bądź wężowej, ciemnobrązowej skórze. Można je zamówić także w brokatowych barwach.

Kolekcja dostępna w sklepie internetowym www.loft37.pl, a także we współpracujących z marką butikach.

Agnieszka Kołogrecka

BLACK&WHITE PR/PO PROSTU PR