Rozrywka i wypoczynek » Turystyka

Karta przywilejów dla podróżujących z Holiday Point

Poznańskie biuro podróży zamierza wyróżnić swoich Klientów szeregiem udogodnień związanych z zakupem usług turystycznych.

Podróżowanie samo w sobie stanowi przywilej i ogromną przyjemność. W bogatej ofercie wycieczek znajdziemy mnóstwo pomysłów na interesujące wyjazdy krajowe i zagraniczne.

W zależności od budżetu jaki planujemy przeznaczyć na urlopowy wypoczynek możemy zdecydować się na kuszące oferty last minute bądź luksusowe wakacje w dalekim, egzotycznym kurorcie. Wybierając wycieczkę warto zwrócić uwagę na oferty dodatkowe i programy lojalnościowe proponowane przez biura i agencje turystyczne. Wiele firm przygotowuje bowiem specjalne pakiety turystyczne dla stałych Klientów oraz sezonowe oferty promocyjne.

Poznańskie biuro podróży Holiday Point postanowiło wyróżnić swoich Klientów wprowadzając program ‘Karta Przywilejów'. Karta, którą otrzymają stali Klienci biura Holiday Point oraz Klienci Partnerów programu, będzie gwarantem otrzymania szeregu udogodnień związanych z zakupem usług turystycznych. Pakiet obejmie upominki rzeczowe, jak np. luksusowe kosmetyki pielęgnacyjne, karnety do klubu fitness lub centrum Spa, oraz wyjątkowy, „szyty na miarę" serwis - indywidualnie dostosowane do potrzeb Klientów rozwiązania jak np. możliwość podpisania umowy o usługi turystyczne w czasie i miejscu dogodnym dla Klienta (dom, biuro itp.), refundacja kosztów dojazdu na lotnisko czy pokrycie kosztów parkingu.

Biuro Holiday Point kieruje ofertę usług turystycznych do Klientów Premium, dlatego do współpracy w programie zaprosiło wyjątkowych Partnerów. Klienci firm Partnerskich podróżujący z Holiday Point również będą mieli możliwość otrzymania Karty Przywilejów. Wśród firm współpracujących znajdą się: największe i najnowocześniejsze w Poznaniu centrum fitness, sieć ekskluzywnych salonów fryzjerskich, dealer luksusowych samochodów osobowych, oraz centrum spa.

Zakup wycieczki to przecież niemały wydatek, więc jeśli możemy skorzystać z dodatkowych usług i promocji, dlaczego nie?!

Biuro podróży Holiday Point prowadzi agencyjną sprzedaż imprez turystycznych takich organizatorów jak: Thomas Cook, Neckermann, Club Med, Itaka, Triada, GTI, Wezyr, Exim Tours, Sky Club, Terramare, Selectours, Alfa Star, Rainbow Tours. Specjalizuje się ponadto w organizacji wyjazdów motywacyjnych "sport incentive tours" .

Więcej informacji na: www.holidaypoint.eu

Źródło: Agencja MPR, www.agencjampr.pl

MPR agencja marketingu i public relations