Kobieta, zdrowie, uroda » Ciało

Kasza Jęczmienna z Warzywami – pomysł na szybki i pełnowartościowy obiad

Kasza jęczmienna obecna jest w naszej kuchni od dawna. Uznawana jest bowiem za jedną z najwartościowszych odmian, która pełna jest witamin oraz składników mineralnych.

Kasza jęczmienna marki Halina uzupełniona została pięcioma rodzajami warzyw, dzięki czemu stanowi idealny pomysł na smaczny i odżywczy posiłek.

Kompozycja idealna

Jedną z największych zalet kaszy jęczmiennej jest wysoka zawartość błonnika, który pomaga regulować pracę jelit. Nie jest to jednak jego jedyny atut. Dzięki umiejętności pęcznienia w układzie pokarmowym, po zjedzeniu nawet niewielkiej ilości kaszy jęczmiennej poczujemy sytość. Marka Halina proponuje nam najwyższej jakości kaszę jęczmienną, która poza bogactwem składników odżywczych dodatkowo wzbogacona jest przez pięć najpopularniejszych  warzyw: marchew, seler, por, pietruszkę oraz cebulę. Tak wyśmienita kompozycja urzeka nie tylko smakiem, ale i aromatem. Kasza Jęczmienna z Warzywami marki Halina nadaje się do spożycia zarówno jako samodzielne danie, jak i dodatek do mięs, farszy czy gulaszy.

Aby zapoznać się z pełnym asortymentem inspirujących i zdrowych produktów marki Halina zapraszamy na stronę: www.halina.eu

Producent: „Sawex Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością” Foods Sp. k.

Produkt: Kasza Jęczmienna z Warzywami

Gramatura: 2x125g

Cena detaliczna: 2,79 zł

flypr

• avatar
    ~ola 2018-06-02 15:35:12

Kasza tak, ale na parze. Do tego mięso z indyka i warzywa. Można też kilka pieczarek dołożyć. Polecam taki obiad. Sama mam kupiony parowar philipiaka i co dzień staram się w nim przygotowywać zdrowe, pozbawione tłuszczu potrawy dla rodziny.