Firma » Tax

Kolejne wyróżnienie dla Grant Thornton Frąckowiak

Tym razem jest to godło „Firma Przyjazna Klientowi” - nagroda przyznawana firmom oferującym klientom najwyższą jakość obsługi.

W dzisiejszych realiach bycie dla klienta wyłącznie ekspertem to za mało. Trzeba być przede wszystkim jego zaufanym doradcą, przyjacielem w biznesie - w tym kontekście otrzymane godło jest dla nas ogromną wartością - komentuje przyznanie nagrody Tomasz Wróblewski, Partner Zarządzający spółki Grant Thornton Frąckowiak, jednej z wiodących firm doradczo-audytorskich w Polsce

- Otwartość, wzajemny szacunek, szczera komunikacja i odpowiedzialność - odnoszenie się do tych zasad, w połączeniu z wysoką jakością świadczonych usług, przynosi najlepsze efekty. Klientów traktujemy jak partnerów i na budowaniu takich relacji zależy nam najbardziej.

Ogólnopolski program certyfikujący „Firma Przyjazna Klientowi" realizowany jest od 2002 roku. W tym czasie przeprowadzono ponad 12 tys. badań kwestionariuszowych, dzięki którym możliwe było precyzyjne poznanie oczekiwań klientów odnośnie jakości i standardu obsługi. W czteroetapowym procesie certyfikacji firmy ubiegające się o przyznanie godła podlegają ocenie przez pryzmat oczekiwań klientów. Inicjatorem całego przedsięwzięcia jest Instytut Zarządzania, we współpracy z TNS OBOP oraz Researcher by Call Center Poland.

Grant Thornton Frąckowiak jest w ostatnich latach najszybciej rozwijającą się firmą audytorsko - doradczą w Polsce. Świadczone przez nią usługi obejmują cztery główne obszary: audyt, outsourcing księgowości, doradztwo podatkowe oraz doradztwo gospodarcze. Firma zatrudnia prawie 300 osób. Klienci firmy to ponad 1000 podmiotów, w tym kilkadziesiąt spółek notowanych na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. oraz kilkadziesiąt firm z listy 500 największych polskich przedsiębiorstw. Obecnie Grant Thornton Frąckowiak posiada biura w sześciu największych miastach w Polsce.

Grant Thornton International jest jedną z wiodących światowych organizacji, zrzeszającą firmy księgowe i doradcze, oferujące usługi poświadczające, doradztwa podatkowego, a także udzielające specjalistycznych porad dla przedsiębiorców prywatnych i jednostek interesu publicznego. Firma Grant Thornton Frąckowiak Sp. z o.o. jest wyłącznym partnerem Grant Thornton International w Polsce.

ap