Technologie » Telekomunikacja

Kongres Netii "Biznes to Rozmowy" coraz bliżej

Już 8 października br. odbędzie się pierwszy kongres Netii „Biznes To Rozmowy”, którego gościem specjalnym będzie Steve Wozniak, legendarny twórca pierwszego na świecie komputera osobistego i współzałożyciel firmy Apple.

Zgłaszając swój udział w imprezie do 15 września można skorzystać ze specjalnego, 25 proc. rabatu.

Kongres „Biznes to Rozmowy" jest nowatorskim przedsięwzięciem i próbą spojrzenia na technologię, jako elementu komunikacji w biznesie. Podczas Kongresu uczestnicy będą mogli zapoznać się z najbardziej nowatorskimi ideami, prezentowanymi przez prelegentów, mających znaczący wkład w szeroko pojętą komunikację.

„Zaprosiliśmy do współpracy pierwszoligowych prelegentów, bardzo dobrych mówców, którzy w czasie dynamicznych, półgodzinnych sesji będą w stanie zainspirować uczestników i poddać im gotowe do wykorzystania, praktyczne rozwiązania" - powiedział Mirosław Godlewski, Prezes Zarządu Netii.

Udział w Kongresie Steve'a Wozniaka będzie z pewnością wyjątkowym wydarzeniem, jednak na uwagę zasługuje cały, intensywny program jednodniowego Kongresu, składający się z sesji ułożonych w cztery równoległe bloki tematyczne. Wystąpią również m. in. Josep Valor-Sabatier, profesor IESE Business School; John Scherer, znany trener kadry zarządzającej,  Piotr Czarnecki, prezes Raiffeisen Bank, Edwin Bendyk, Polityka i Tomasz Kulisiewicz, Audytel.

Partnerami Netii w tym przedsięwzięciu są: Raiffeisen Bank Polska, Juniper Networks, Alcatel-Lucent, Nokia, Broadsoft, CapGemini, F-Secure i Dealer BMW Inchcape Motor. Kilka dni temu do tego grona dołączyło również PZU.

W Kongresie weźmie udział ok. 800 osób, głównie klientów Netii. Udział w tym wydarzeniu mogą wziąć również osoby spoza listy zapraszanych gości, wystarczy zgłoszenie uczestnictwa i dopełnienie formalności poprzez dedykowany serwis www.biznestorozmowy.pl. Koszt uczestnictwa to 1 tys. zł, jednak jeszcze do 15 września można skorzystać ze specjalnego, 25 proc. rabatu.

Netia jest wiodącym alternatywnym operatorem telekomunikacyjnym, świadczącym usługi głosowe oraz szerokopasmowego Internetu klientom indywidualnym, oraz pełen zakres usług telekomunikacyjnych Klientom biznesowym, w tym usługi telefonii stacjonarnej i komórkowej, dostępu do Internetu, transmisji danych, a także usługi hurtowe dla operatorów. Działa na bazie własnej infrastruktury oraz sieci TP.

ap